Aalborghallen

Op til 2430 personer

Tag plads i vores største og mest fleksible sal, som kan omdannes til alverdens arrangementer!

Aalborghallen kan rumme alt fra kongresser, generalforsamlinger, fester, messer, eksaminer og julefrokoster til koncerter, shows, stand-up og musicals.

Ved hjælp af de mobile vægge kan salen tilpasses i størrelse og opdeles i flere sale. Selv bagscenen kan forvandles til det sprødeste festlokale, hvis man kan lide det rå og industrielle look.

Scenen i Aalborghallen er en kopi af Det Kongelige Teaters gamle scene, hvilket betyder at vi kan præsentere de helt store opsætninger og produktioner, som kræver mange snoretræk og højt til loftet.

I Aalborghallen kan der opsættes en stolevogn med 791 faste røde sæder, som skråner, så selv de bagerste tilskuere kan se med på scenen. Når der er behov for flere pladser, sættes der stole op på gulvet foran vognen, så antallet af siddepladser kan tilpasses det enkelte arrangement.

Der er fra Aalborghallen direkte udgang til Aalborghallens foyer med udsigt til Kildeparken. Aalborghallens foyer er ideel til lounge, afterparty, møder, konferencer, spisning eller som udstillingsareal.

På bagscenen er der mulighed for, at eksterne teknikere kan afvikle billeddelen til større kongresser eller til streaming. Bag scenen findes et antal lokaler, som kan benyttes til kunstnergarderober eller kontorer ifm. større møder og kongresser. Det betyder, at du som arrangør kan være tæt på salen, hvor det hele foregår. I hvert rum er der en tv-skærm, hvor man har medhør/medsyn til salen.

  • Fleksibel sal med mobile vægge
  • Stolevogn med bløde sæder
  • Oplagt scene til store produktioner
  • 2173 m2

  • 2430 personer

  • Scene

360°
view

360°
view

Træd indenfor på den virtuelle tour i Aalborghallen. Via menuen finder ud forskellige virtuelle visninger, herunder opdeling af hallen i Hal Øst og Hal Vest med forskellige stole- og bordopstillinger. Klik på ikonet i øverste højre hjørne for at forstørre visningen.

Træd indenfor på den virtuelle tour i Aalborghallen. Via menuen finder ud forskellige virtuelle visninger, herunder opdeling af hallen i Hal Øst og Hal Vest med forskellige stole- og bordopstillinger. Klik på ikonet i øverste højre hjørne for at forstørre visningen.

“Jeg kan kun ønske, at alle arrangementer var så gnidningsløse og behagelige som dette. Det var virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med jer!”

Majken Frederiksen, Netcompany

Spørgsmål
& svar

Hvornår kan jeg få adgang til salen?

Adgang til Aalborghallen og Europahallen aftaler vi ved indgåelse af kontrakt.

Hvilke typer teknisk udstyr findes der i salen?

For at sikre de bedste faciliteter for vores gæster er både Aalborghallen og Europahallen udstyret med AV-udstyr, der blandt andet tæller storskærmsprojektor/lærred og mikrofoner.
Dertil kommer selvfølgelig gratis wi-fi.

Hvor får vi vores forplejning?

Placeringen af forplejningen til dit arrangement afhænger i høj grad af, hvilken forplejning du har valgt samt
antallet af deltagere. Derfor vil vi altid tage en dialog om det, så vi finder den bedste løsning for dit arrangement.

Kan man opbevare gods?

Som arrangør i huset har du mulighed for at få opbevaret gods, hvis der er behov for det.
Hvornår det kan leveres, og hvor meget vi har mulighed for at opbevare, afhænger af forskellige faktorer – og vi står selvfølgelig klar til at vejlede dig.

Hvad er mulighederne for skiltning?

Der er mange muligheder for elektronisk skiltning, når du afholder dit arrangement i
Aalborghallen eller Europahallen. Vores skærme over de to sale samt tilhørende foyer er inkluderet i prisen.
Derudover er det også muligt at tilkøbe eksponering på andre skærme.

Get in the mood

Skal dit møde slutte af med en fest eller andet, så sæt vores eventafdeling på opgaven

Ja tak!