2.03 Kridtgraven

Op til 16 personer

Gør Kridtgraven til dit samlingssted!

Du finder det skønne mødelokale 2.03 Kridtgraven på vores 2. sal. Mødelokalet er et af vores mindre lokaler med plads til op til 16 personer og en perfekt fast bordopstilling, så det er lige til at rykke ind i og sætte sig til rette.
Der er desuden en stor touchskærm i lokalet.

Det er selvfølgelig også muligt at bestille mødeforplejning til vores mødelokaler på 2. sal, hvor den ønskede forplejning for eksempel anrettes på buffetborde på gangarealet.

I AKKC har vi navngivet vores mange sale efter Aalborgs kendte vartegn. Det smukke naturområde Kridtgraven er, som navnet hentyder, en nedlagt kridtgrav. Området er fyldt med interessante planter og dyr, og er kendt for sin store sø med turkisblå vand. Kridtgraven er et hyggeligt udflugtsmål i storbyen.

  • Op til 16 personer
  • Fast bordopstilling
  • Stor touchskærm
  • 62 m2

  • 16 personer

  • 86″ clevertouch-skærm

360°
view

360°
view

Træd indenfor og tag en virtuel rundtur i mødelokalet! Udforsk også gangen og se de andre mødelokaler på samme etage. Øverst til højre finder du et ikon til at forstørre turen til fuld skærm.

Træd indenfor og tag en virtuel rundtur i mødelokalet! Udforsk også gangen og se de andre mødelokaler på samme etage. Øverst til højre finder du et ikon til at forstørre turen til fuld skærm.

”Alt stemte overens med vores ønsker ned til mindste detalje, da vi skulle lancere nyt magasin. Selvom vi kom slæbende med balloner i den forkerte glans og farve, formåede AKKC at opretholde æstetikken. Vores arrangement klappede til UG”

Birgitte Bak Aastradsen, Destination Nord

Spørgsmål
& svar

Hvornår kan jeg få adgang til lokalet?

Som udgangspunkt har du adgang til dit lokale, når du ønsker det. Vi skal blot vide tidspunktet, så lokalet står helt skarpt til din ankomst.

Er det muligt at have en tekniker tilstede under mødet?

Alle vores lokaler på 1. og 2. sal er installeret med AV- og videokonferenceudstyr, som er programmeret til, at du som gæst selv kan sætte det i gang.
Men det er selvfølgelig også muligt at booke en tekniker til en fast timepris i det tidsrum, du ønsker.

Er der mulighed for hjælp til opstart af mødet og for at tilkalde hjælp?

Vi står altid til rådighed for vores gæster både før, under og efter mødet. Det gælder selvfølgelig også for dig, når du afholder et arrangement i et af vores lokaler på 1. og 2. sal.
Hvis vi ikke er at finde på gangen, kan du blot løfte røret på den fastinstallerede telefon i lokalet. Så kommer du i kontakt med hjælp med det samme.

Hvilke typer teknisk udstyr findes der i lokalerne?

For at sikre de bedste faciliteter for vores gæster har vi fastinstalleret AV- og videokonferenceudstyr, der blandt andet indebærer storskærmsprojektor/lærred eller tv-skærm, videokonferenceudstyr samt mikrofoner i vores større lokaler. Dertil kommer selvfølgelig gratis wi-fi og bluetoothforbindelse til højtalerne.

Er der mulighed for skiltning?

Udenfor hvert lokale på 1. og 2. sal er der mulighed for elektronisk skiltning med tekst eller logo, mens dit arrangement også vil fremgå af vores skærme i forhallen.

Derudover er det også muligt at tilkøbe eksponering på andre skærme.

Hvor får vi vores forplejning

Placeringen af forplejningen til dit arrangement afhænger i første omgang af hvilken forplejning, du har valgt. Har du valgt vores mødepakke, vil størstedelen af forplejningen blive serveret fra vores lækre buffetområde på 1. sal.
Har du derimod selv sammensat din forplejning, bliver den serveret udenfor lokalet.

Derudover er det selvfølgelig altid muligt at tage en dialog med os, hvis du har andre ønsker.

Get in the mood

Skal dit møde slutte af med en fest eller andet, så sæt vores eventafdeling på opgaven

Ja tak!