2.02 Solsiden

Op til 10 personer

Kom med, hvor solen altid skinner!

2.02 Solsiden befinder sig på vores 2. sal. Mødelokalet er et af vores mindre lokaler med plads til op til 10 personer og en perfekt fast bordopstilling, så det er lige til at rykke ind i og sætte sig til rette.
I lokalet er der desuden en stor skærm.

Det er selvfølgelig også muligt at bestille mødeforplejning til vores mødelokaler på 2. sal, hvor den ønskede forplejning for eksempel anrettes på buffetborde på gangarealet.

I AKKC har vi navngivet vores mange sale efter Aalborgs kendte vartegn. Ingen hyldest til Aalborg uden også at hylde dem ”på den anden side”. Nørresundby bliver ofte kaldt Solsiden på grund af placeringen på Limfjordens solside, og selvom den drillende rivalisering mellem Aalborg og Nørresundby om, hvad der er ”den rigtige side” stadig hersker, så måtte vi naturligvis også opkalde en sal efter vores solrige naboby.

  • Op til 10 personer
  • Fast bordopstilling
  • Stor skærm
  • 20 m2

  • 10 personer

  • 55″ skærm

360°
view

360°
view

Hop med på en virtuel rundtur i det lille mødelokale. Udforsk evt. også gangen og se, hvordan det hænger sammen med de andre mødelokaler på etagen. Husk at du kan klikke på ikonet øverst til højre for at gå i fuldskærmstilstand.

Hop med på en virtuel rundtur i det lille mødelokale. Udforsk evt. også gangen og se, hvordan det hænger sammen med de andre mødelokaler på etagen. Husk at du kan klikke på ikonet øverst til højre for at gå i fuldskærmstilstand.

“Alle de skønne AKKC-medarbejdere ydede en fantastisk service – altid at finde og lynhurtige til at hjælpe os, når der var behov”

Marianne Eihilt

Spørgsmål
& svar

Hvornår kan jeg få adgang til lokalet?

Som udgangspunkt har du adgang til dit lokale, når du ønsker det. Vi skal blot vide tidspunktet, så lokalet står helt skarpt til din ankomst.

Er det muligt at have en tekniker tilstede under mødet?

Alle vores lokaler på 1. og 2. sal er installeret med AV- og videokonferenceudstyr, som er programmeret til, at du som gæst selv kan sætte det i gang.
Men det er selvfølgelig også muligt at booke en tekniker til en fast timepris i det tidsrum, du ønsker.

Er der mulighed for hjælp til opstart af mødet og for at tilkalde hjælp?

Vi står altid til rådighed for vores gæster både før, under og efter mødet. Det gælder selvfølgelig også for dig, når du afholder et arrangement i et af vores lokaler på 1. og 2. sal.
Hvis vi ikke er at finde på gangen, kan du blot løfte røret på den fastinstallerede telefon i lokalet. Så kommer du i kontakt med hjælp med det samme.

Hvilke typer teknisk udstyr findes der i lokalerne?

For at sikre de bedste faciliteter for vores gæster har vi fastinstalleret AV- og videokonferenceudstyr, der blandt andet indebærer storskærmsprojektor/lærred eller tv-skærm, videokonferenceudstyr samt mikrofoner i vores større lokaler. Dertil kommer selvfølgelig gratis wi-fi og bluetoothforbindelse til højtalerne.

Er der mulighed for skiltning?

Udenfor hvert lokale på 1. og 2. sal er der mulighed for elektronisk skiltning med tekst eller logo, mens dit arrangement også vil fremgå af vores skærme i forhallen.

Derudover er det også muligt at tilkøbe eksponering på andre skærme.

Hvor får vi vores forplejning

Placeringen af forplejningen til dit arrangement afhænger i første omgang af hvilken forplejning, du har valgt. Har du valgt vores mødepakke, vil størstedelen af forplejningen blive serveret fra vores lækre buffetområde på 1. sal.
Har du derimod selv sammensat din forplejning, bliver den serveret udenfor lokalet.

Derudover er det selvfølgelig altid muligt at tage en dialog med os, hvis du har andre ønsker.

Get in the mood

Skal dit møde slutte af med en fest eller andet, så sæt vores eventafdeling på opgaven

Ja tak!