2.04 Eternitten

Op til 32 personer

Hos AKKC kan du leje mødelokaler i Aalborg

På toppen af AKKC. Hold dit møde i 2.04 Eternitten!

2.04 Eternitten er det største og mest fleksible mødelokale på vores 2. sal. Der er plads til op til 32 personer og mulighed for flere forskellige bordopstillinger. Derudover er der et skønt, naturligt lysindfald fra de mange vinduer – med udsigt til vores store forsplads. Lokalet indeholder også både projektor og lærred, hvilket gør det idéelt til eksempelvis præsentationer.

Det er selvfølgelig også muligt at bestille mødeforplejning til vores mødelokaler på 2. sal, hvor den ønskede forplejning for eksempel anrettes på buffetborde på gangarealet.

I AKKC har vi navngivet vores mange sale efter Aalborgs kendte vartegn. Aalborg er i fuld omdannelse fra at være en driftig industriby, og en af de kendte fabrikker fra Dansk Eternit Fabrik, som i folkemunde gik under navnet ’Eternitten’. I dag er fabrikken nedlagt, og Eternitten er i stedet et spændende byområde med beboelse, caféer, dagligvarebutikker og arbejdspladser.

  • Op til 32 personer
  • Fleksibel bordopstilling
  • Projektor og lærred
  • 62 m2

  • 32 personer

  • 86″ clevertouch-skærm

360°
view

360°
view

Kig indenfor til en virtuel tour i 2.04 Eternitten. Du kan også bevæge dig ud på gangen og se sammenhængen til de øvrige mødelokaler på etagen. I øverste, højre hjørne finder du ikon til at forstørre den virtuelle tour til fuld skærm.

Kig indenfor til en virtuel tour i 2.04 Eternitten. Du kan også bevæge dig ud på gangen og se sammenhængen til de øvrige mødelokaler på etagen. I øverste, højre hjørne finder du ikon til at forstørre den virtuelle tour til fuld skærm.

”Det føles altid lidt som at komme hjem til AKKC, hvor man bliver mødt af et professionelt hold mennesker, der med en stor imødekommenhed stiller sig fleksibelt til rådighed og gør deres yderste for at opfylde vores ønsker for en god og innovativ konference – i absolut trygge rammer”

Mette Borg, Geoforum

Spørgsmål
& svar

Hvornår kan jeg få adgang til lokalet?

Som udgangspunkt har du adgang til dit lokale, når du ønsker det. Vi skal blot vide tidspunktet, så lokalet står helt skarpt til din ankomst.

Er det muligt at have en tekniker tilstede under mødet?

Alle vores lokaler på 1. og 2. sal er installeret med AV- og videokonferenceudstyr, som er programmeret til, at du som gæst selv kan sætte det i gang.
Men det er selvfølgelig også muligt at booke en tekniker til en fast timepris i det tidsrum, du ønsker.

Er der mulighed for hjælp til opstart af mødet og for at tilkalde hjælp?

Vi står altid til rådighed for vores gæster både før, under og efter mødet. Det gælder selvfølgelig også for dig, når du afholder et arrangement i et af vores lokaler på 1. og 2. sal.
Hvis vi ikke er at finde på gangen, kan du blot løfte røret på den fastinstallerede telefon i lokalet. Så kommer du i kontakt med hjælp med det samme.

Hvilke typer teknisk udstyr findes der i lokalerne?

For at sikre de bedste faciliteter for vores gæster har vi fastinstalleret AV- og videokonferenceudstyr, der blandt andet indebærer storskærmsprojektor/lærred eller tv-skærm, videokonferenceudstyr samt mikrofoner i vores større lokaler. Dertil kommer selvfølgelig gratis wi-fi og bluetoothforbindelse til højtalerne.

Er der mulighed for skiltning?

Udenfor hvert lokale på 1. og 2. sal er der mulighed for elektronisk skiltning med tekst eller logo, mens dit arrangement også vil fremgå af vores skærme i forhallen.

Derudover er det også muligt at tilkøbe eksponering på andre skærme.

Hvor får vi vores forplejning

Placeringen af forplejningen til dit arrangement afhænger i første omgang af hvilken forplejning, du har valgt. Har du valgt vores mødepakke, vil størstedelen af forplejningen blive serveret fra vores lækre buffetområde på 1. sal.
Har du derimod selv sammensat din forplejning, bliver den serveret udenfor lokalet.

Derudover er det selvfølgelig altid muligt at tage en dialog med os, hvis du har andre ønsker.

Get in the mood

Skal dit møde slutte af med en fest eller andet, så sæt vores eventafdeling på opgaven

Ja tak!