1.04 Fakultetet

Op til 224 personer

Book mødelokale
Rul ned

Den perfekte sal til foredrag og mindre forestillinger

1.04 Fakultetet indeholder vores tredjestørste scene. Salens størrelse på 180 kvadratmeter og plads til 224 siddende publikummer gør den helt ideel til mindre forestillinger, præsentationer, foredrag eller oplæg.

Synes du, at salens opbygning virker bekendt med de faste stolerækker? Så kan det være fordi, at den fra 1968 til 1981 fungerede som biograf.

Med 17 træk på scenen, mulighed for at anvende projektor/lærred, et godt lydanlæg med plads til fire trådløse mikrofoner (mulighed for flere), adgang til fire garderober med bad og toilet og en skøn, intim stemning i salen er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvilke gode oplevelser, du kan skabe i 1.04 Fakultetet. Der er som altid mulighed for whiteboard og flipover.

1.04 Fakultetet har direkte adgang til det åbne foyerområde på 1. sal, hvor du kan tage plads i loungeområdet. Det er også her du finder det lækre buffetområde. Vi ved, at en lækker madoplevelse styrker oplevelsen af en god mødedag. Det er derfor ikke kun hjernen, der bliver fodret, når du holder møde i AKKC. Også smagsløgene får en oplevelse af en anden verden, når Restaurant AKKC by MEST kreerer de lækreste anretninger, kager, brød og snacks – selvfølgelig med bæredygtighed i fokus.

I AKKC har vi navngivet vores mange sale efter Aalborgs kendte vartegn. Aalborg Universitet er kendt i hele verden – blandt andet for at være det bedste ingeniøruniversitet i Europa og for at være helt i front, når det handler om at løse de globale udfordringer, der er defineret ved FN’s 17 verdensmål.

Derfor måtte vi selvfølgelig have en sal dedikeret til universitetet, og med en salsopbygning i auditorium-stil er 1.04 Fakultetet det perfekte valg.

  • Intim stemning
  • Op til 224 personer i stolerækker
  • 17 snoretræk til kulisser
  • 180 m2

  • 224 personer

  • Scene

360°
view

360°
view

Velkommen til den virtuelle mødelokale-tour – tag et kig på 1.04 Fakultetet i 360°. Gå også på opdagelse i gangen og få et indblik i placeringen af de andre mødelokaler på denne etage samt mødebuffeten. Klik på ikonet i øverste højre hjørne for at forstørre din virtuelle oplevelse.

Velkommen til den virtuelle mødelokale-tour – tag et kig på 1.04 Fakultetet i 360°. Gå også på opdagelse i gangen og få et indblik i placeringen af de andre mødelokaler på denne etage samt mødebuffeten. Klik på ikonet i øverste højre hjørne for at forstørre din virtuelle oplevelse.

”Vi har et enormt godt samarbejde med AKKC. Der bliver altid taget hånd om os, og der er aldrig et nej. De får altid tingene til at lykkes og finder mulighederne ud fra de behov, vi har”

Anne Albeck, Sygeplejesymposium

Spørgsmål
& svar

Hvornår kan jeg få adgang til lokalet?

Som udgangspunkt har du adgang til dit lokale, når du ønsker det. Vi skal blot vide tidspunktet, så lokalet står helt skarpt til din ankomst.

Er det muligt at have en tekniker tilstede under mødet?

Alle vores lokaler på 1. og 2. sal er installeret med AV- og videokonferenceudstyr, som er programmeret til, at du som gæst selv kan sætte det i gang.
Men det er selvfølgelig også muligt at booke en tekniker til en fast timepris i det tidsrum, du ønsker.

Er der mulighed for hjælp til opstart af mødet og for at tilkalde hjælp?

Vi står altid til rådighed for vores gæster både før, under og efter mødet. Det gælder selvfølgelig også for dig, når du afholder et arrangement i et af vores lokaler på 1. og 2. sal.
Hvis vi ikke er at finde på gangen, kan du blot løfte røret på den fastinstallerede telefon i lokalet. Så kommer du i kontakt med hjælp med det samme.

Hvilke typer teknisk udstyr findes der i lokalerne?

For at sikre de bedste faciliteter for vores gæster har vi fastinstalleret AV- og videokonferenceudstyr, der blandt andet indebærer storskærmsprojektor/lærred eller tv-skærm, videokonferenceudstyr samt mikrofoner i vores større lokaler. Dertil kommer selvfølgelig gratis wi-fi og bluetoothforbindelse til højtalerne.

Er der mulighed for skiltning?

Udenfor hvert lokale på 1. og 2. sal er der mulighed for elektronisk skiltning med tekst eller logo, mens dit arrangement også vil fremgå af vores skærme i forhallen.

Derudover er det også muligt at tilkøbe eksponering på andre skærme.

Hvor får vi vores forplejning

Placeringen af forplejningen til dit arrangement afhænger i første omgang af hvilken forplejning, du har valgt. Har du valgt vores mødepakke, vil størstedelen af forplejningen blive serveret fra vores lækre buffetområde på 1. sal.
Har du derimod selv sammensat din forplejning, bliver den serveret udenfor lokalet.

Derudover er det selvfølgelig altid muligt at tage en dialog med os, hvis du har andre ønsker.

Get in the mood

Skal dit møde slutte af med en fest eller andet, så sæt vores eventafdeling på opgaven

Ja tak!