1.03 Flyveren

Op til 240 personer

Come Fly Away med os til en verden af muligheder for dit arrangement!

1.03 Flyveren er vores største sal med fladt gulv på husets 1. etage. Salen er lys og har højt til loftet – og så er den indrettet med en lille scene i den ene ende, som er perfekt til oplæg, foredrag eller andet, du ønsker hævet.

1.03 Flyveren har en skøn udsigt til Kildeparkens grønne natur og får et naturligt lysindfald fra et stort vinduesparti.

Salen er med sit flade gulv yderst fleksibel og giver dig mulighed for at lave den ideelle bordopstilling til netop dit arrangement. Derfor egner salen sig også perfekt som både mødelokale, til foredrag eller en fest.

1.03 Flyveren har direkte adgang til vores åbne foyerområde på 1. sal, hvor du kan nyde pauserne i loungeområdet. Det er også her, du finder vores lækre buffetområde. Vi ved, at en lækker madoplevelse styrker oplevelsen af en god mødedag. Det er derfor ikke kun hjernen, der bliver fodret, når du holder møde i AKKC. Også smagsløgene får en oplevelse af en anden verden, når Restaurant AKKC by MEST kreerer de lækreste anretninger, kager, brød og snacks – selvfølgelig med bæredygtighed i fokus.

I AKKC har vi navngivet vores mange sale efter Aalborgs kendte vartegn. Aalborg Lufthavn er Danmarks tredjestørste lufthavn – til gengæld har den vundet prisen som Danmarks bedste hele tre år i træk! Aalborg Lufthavn bringer både verden til Aalborg og Aalborg til verden, og vi har dedikeret 1.03 Flyveren for at hylde netop dét.

  • Fleksible indretningsmuligheder
  • Direkte adgang til lækker forplejning
  • Lille scene perfekt til oplæg/foredrag
  • 196 m2

  • 240 personer

  • Projektor

360°
view

360°
view

Tag med på den virtuelle tur i mødelokalet 1.03 Flyveren. Udforsk evt. også gangen og se, hvor de andre mødelokaler på etagen er placeret og find mødebuffeten. Husk at klikke på ikonet i øverste højre hjørne for at se i fuld skærm.

Tag med på den virtuelle tur i mødelokalet 1.03 Flyveren. Udforsk evt. også gangen og se, hvor de andre mødelokaler på etagen er placeret og find mødebuffeten. Husk at klikke på ikonet i øverste højre hjørne for at se i fuld skærm.

”Geoforum har i mange år benyttet AKKC som konferencested i forbindelse med vores årlige konference. Det føles altid lidt som at komme hjem til AKKC, hvor man bliver mødt af et professionelt hold mennesker, der med en stor imødekommenhed stiller sig fleksibelt til rådighed og gør deres yderste for at opfylde vores ønsker for en god og innovativ konference – i absolut trygge rammer”

Mette Borg, Geoforum

Spørgsmål
& svar

Hvornår kan jeg få adgang til lokalet?

Som udgangspunkt har du adgang til dit lokale, når du ønsker det. Vi skal blot vide tidspunktet, så lokalet står helt skarpt til din ankomst.

Er det muligt at have en tekniker tilstede under mødet?

Alle vores lokaler på 1. og 2. sal er installeret med AV- og videokonferenceudstyr, som er programmeret til, at du som gæst selv kan sætte det i gang.
Men det er selvfølgelig også muligt at booke en tekniker til en fast timepris i det tidsrum, du ønsker.

Er der mulighed for hjælp til opstart af mødet og for at tilkalde hjælp?

Vi står altid til rådighed for vores gæster både før, under og efter mødet. Det gælder selvfølgelig også for dig, når du afholder et arrangement i et af vores lokaler på 1. og 2. sal.
Hvis vi ikke er at finde på gangen, kan du blot løfte røret på den fastinstallerede telefon i lokalet. Så kommer du i kontakt med hjælp med det samme.

Hvilke typer teknisk udstyr findes der i lokalerne?

For at sikre de bedste faciliteter for vores gæster har vi fastinstalleret AV- og videokonferenceudstyr, der blandt andet indebærer storskærmsprojektor/lærred eller tv-skærm, videokonferenceudstyr samt mikrofoner i vores større lokaler. Dertil kommer selvfølgelig gratis wi-fi og bluetoothforbindelse til højtalerne.

Er der mulighed for skiltning?

Udenfor hvert lokale på 1. og 2. sal er der mulighed for elektronisk skiltning med tekst eller logo, mens dit arrangement også vil fremgå af vores skærme i forhallen.

Derudover er det også muligt at tilkøbe eksponering på andre skærme.

Hvor får vi vores forplejning

Placeringen af forplejningen til dit arrangement afhænger i første omgang af hvilken forplejning, du har valgt. Har du valgt vores mødepakke, vil størstedelen af forplejningen blive serveret fra vores lækre buffetområde på 1. sal.
Har du derimod selv sammensat din forplejning, bliver den serveret udenfor lokalet.

Derudover er det selvfølgelig altid muligt at tage en dialog med os, hvis du har andre ønsker.

Get in the mood

Skal dit møde slutte af med en fest eller andet, så sæt vores eventafdeling på opgaven

Ja tak!