Michael McIntyre er i september klar til Aalborg Comedy Festival
12/04 2019

Michael McIntyre er i september klar til Aalborg Comedy Festival

Her i 2019 peger hans fødder mod verdens arenaer med den store Big World Tour – og danske fans har muligheden for at opleve ham live i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) tirsdag den 2. september kl. 20.

Showet bliver hans andet på dansk grund i 2019, da han også giver et show 3. maj i Royal Arena i København.

– Vi er kisteglade over, at det er lykkedes os også at få McIntyre til Aalborg, når vi søsætter den nye Aalborg Comedy Festival, hvor han er hovednavnet i festivalen. I 2018 havde vi besøg af Jeff Dunham, og det enorme pres, vi oplevede på en international comedy-stjerne, har givet os lyst til mere, fortæller Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Michael McIntyre er specielt kendt for sin sociale satire og comedytilgang til tilværelsens almindeligheder, som alle kan spejle sig i.

Med grinet sætter Michael McIntyre fokus på, hvad man kunne kalde en konstruktiv social kritik til både magthavere, organisationer, virksomheder og os selv i vores beslutninger om et levet liv – muntre henvisninger til både særlige og brede samfundsforhold i tiden.

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien – han er en af de største i verden med store verdensturnéer det seneste årti, og på hjemmebane slog han i 2012 en imponerende rekord ved at få de prestigefyldte nøgler til The O2, for hans imponerende 28 shows i den legendariske arena – flere end navne som Take That, One Direction og Prince og tangerede dermed også superstjernen Rihannas rekord fra 2011.

På tv er McIntyre nærmest blevet et fast navn specielt på BBC efter hans medvirken i tv-shows som Britain’s Got Talent, Live at the Apollo og hans eget hit-show Michael McIntyre’s Comedy Roadshow.

Efter en tv-pause vendte han i 2016 tilbage på tv-skærmen med sit succesfulde Michael McIntyre’s Big Show på BBC One, som den kørende verdensturné også er navnet på.