Melvin & Mor på eksklusiv turné
18/08 2020

Melvin & Mor på eksklusiv turné

Der er lagt op til en åbenhjertig, inspirerende og ikke mindst hylende morsom aften, når Danmarks sjoveste komiker Melvin Kakooza, sammen med sin helt igennem elskelige mor Carolyne, indtager scenen i Europahallen onsdag den 27. januar 2021 med Michèle Bellaiche som vært.

Michèle Bellaiche har tilrettelagt fire eksklusive talkshows i Danmark, hvoraf det ene finder sted i AKKC. Showet kommer til at handle om alt fra familie til karriere og ikke mindst Danmark og danskere set med Melvin og Carolynes øjne. Noget er helt sort – og rigtig meget er vanvittigt sjovt!

Melvin og Carolyne har i aftenens anledning sagt ja til at svare på alverdens spørgsmål fra publikum, og det er med at lægge hjernen i blød, for der udloddes en præmie til aftenens bedste spørgsmål.

Stjerne på komettid
Melvin Kakooza har gjort kometkarriere på den danske underholdningsscene og har taget befolkningen med storm, både som stand-up komiker med egne one-man shows, sitcom komiker i TV-serien Sunday, TV-vært i programserien Gæsten og Hesten og senest med sin egen programserie Helt sort, som han har sammen med sin mor, Carolyne.

Hun har som mor til fem børn formået at tage flere uddannelser og blive 100 % integreret i det danske samfund. Og selvom det langtfra har været nemt, har mor og søn altid formået at holde sammen, tro på deres drømme og set lyst på tilværelsen – for med humor kommer man rigtig langt!