Martin Jensen show slog alle rekorder
19/04 2021

Martin Jensen show slog alle rekorder

Da DJ og producer Martin Jensen for mindre end tre uger siden, af AKKC blev præsenteret for et vanvittigt forslag om at sende hans sidste online show fra husets 35 meter høje scenetårn, var han og hans team klar til at gøre forsøget.

Større, højere og vildere har været konceptet for Martin Jensen i Me, Myself Online, hvor han både har sendt fra Parken, Skovtårnet, Billund Lufthavn og ILLUM.

– Showet fra Aalborg, er på alle måder, det største show vi har lavet. At stå i 35 meters højde og have en smuk by ved Limfjorden liggende under sig, var vildt og gav så meget energi under hele showet, fortæller Martin Jensen.

Den verdenskendte dj og producer skabte sammen med sit team et brag af en koncert, hvor musikken blev suppleret med et lysshow bestående af 750 lamper og 750 affyringer af fyrværkeri samt et utal af meterhøje flammer. Showet blev transmitteret på streamingplatformen Twitch og den første halvanden time også på TV2Nord.

På aftenen var Martin Jensen nummer 10 af alle streamede begivenheder inden for gaming og musik i hele verden. På hjemmebane slår tallet også med lethed alle de kendte danske tv-shows både på TV2 og på DR.

– Kan ikke udtrykke nok, hvor stolte og glade vi er i dag i AKKC. At skabe noget så hurtigt og så unikt, sætter simpelthen nye standarder for både os selv, Aalborg og Danmark. Tænk på bare tre uger skabte vi sammen med Martin & team og et utal af forskellige samarbejdspartnere, noget så vildt, som hele verden i fire timer kiggede med det. Ret mange flere kender Aalborg og Danmark nu! siger en meget glad Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Ikke alene lykkedes det at skabe en verdensbegivenhed, men også en folkefest i Aalborg med Coronaens begrænsninger. Aalborg sydede og boblede på altaner, balkoner, gader, parker og parkeringspladser, hvor små intime fester med højtalere og mobile enheder som IPad og telefoner var med, samtidig med at de mange mennesker fandt gode udsigtspunkter til scenetårnet.

Nordjyllands Politi havde på grund af lysshow og fyrværkeri en del telefoniske henvendelser om, hvad der foregik, men kunne lørdag morgen fortælle, at alt var blevet afviklet efter reglerne.

Martin Jensen vender tilbage til Aalborg lørdag den 27. november med sin næste koncert, denne gang dog indendørs med Me Myself Live, hvor han skal spille på AKKC’s store scene foran et 3.300 stående publikum. Udover koncerten i Aalborg giver han kun én yderligere koncert i København.