Martin Brygmann aflægger Aalborg musikalsk besøg
12/02 2018

Martin Brygmann aflægger Aalborg musikalsk besøg

I mere end 20 år har Martin Brygmann underholdt os danskere med musik, skuespil, teater og komik. Hvem husker ikke 2001-megahittet Vent på mig, som KODA efterfølgende har udråbt som det mest spillede danske radionummer i 15 år, eller hans musikalske medvirken i julekalenderen Jesus & Josefine fra 2003. Foruden masser af god musik byder aftenen også på sjove historier samt anekdoter og interessante fortællinger fra Brygmanns liv på og udenfor scenen.

Martin Brygmann får lokalt besøg på scenen af nordjyske Louise Dehn fra Aalborg, som vandt en eksklusiv Facebook-konkurrence. Her blev alle deltagende bedt om at sende en sangvideo, hvori de sang versene fra Jesus & Josefine. Ud af de omkring 600 indsendte videoer var det Louise, der til daglig arbejder som lægesekretær på Aalborg Universitetshospital, som blev udvalgt, og hun skal således synge duet med Martin Brygmann til koncerten i Aalborg.

Brygmann som du aldrig har set ham før
Brygmann har nu valgt at give sig i kast med en karriere som soloartist og har i den forbindelse udgivet debutalbummet Bates Delight, hvor Paul McCartney, 10cc samt Prefab Sprout har fungeret som musikalske inspirationskilder i albummets tilblivelse. Bates Delight danner således ramme for turnéen, der dog også byder på et glædeligt genhør med Brygmann-klassikere som En kort en lang, Ud i det blå og Jeg er for kendt.

En musikalsk alliance
Under hele turnéen har Martin Brygmann allieret sig med Danmarks Underholdningsorkester, tidligere kendt under navnet DR UnderholdningsOrkestret. Det store orkester er kendt for sit høje kunstneriske niveau og er et af de få orkestre i Europa, som bygger bro mellem den klassiske og den rytmiske musik. Orkestret har tidligere gæstet Aalborg Kongres & Kultur Center sammen med blandt andre The Bootleg Beatles og Lars Lilholt Band.

Den 3. marts står orkesteret og Martin Brygmann så klar på scenen i Aalborghallen sammen en rytmegruppe fra Stockholm og et 6-mandsband, heriblandt danske Ole Kibsgaard samt svenske Pål Svenre, som har været med til at producere Bates Delight.

Billetter til Martin Brygmann i Aalborghallen lørdag 3. marts kl. 20.00 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor på tlf. 99 35 55 66, på akkc.dk samt ticketmaster.dk. Pris: A: 425 kr. B: 385 kr. C: 345 kr. D: 295 kr. inkl. gebyr.