Mange vil ind under huden på Lisbet Dahl
21/11 2018

Mange vil ind under huden på Lisbet Dahl

Alle pladser i Det Lille Teater er revet væk til foredraget tirsdag den 26. februar kl. 19, og derfor er Lisbet Dahl gået med til at flytte sit foredrag til Europahallen med plads til 550 eller det dobbelte antal publikummer.

Utallige publikummer har set Lisbet Dahl folde sig ud i roller på tv og de danske scener. Men hvem er kvinden Lisbet Dahl? ’Undskyld, jeg blander mig’ er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener, og Lisbet Dahl krydrer de gode anekdoter med billeder fra et spændende liv og en begivenhedsrig karriere.

I foredraget kommer Lisbet Dahl også ind på, hvordan det er at vokse op med en alenemor – og selv blive en, om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet, om sin karriere som både skuespiller og instruktør, og ikke mindst om at finde sig til rette som 72-årig, omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Dyrehavsbakken.