Magisk Harry Potter koncert med medlem af Weasley familien
17/02 2021

Magisk Harry Potter koncert med medlem af Weasley familien

En helt unik musikoplevelse er i vente til november, når den magiske musical- og filmmusik fra Harry Potter – Live kan genopleves i koncert. Al den bedste musik fra Harry Potter-filmene og musicalen Harry Potter and the Cursed Child er med i koncerten, når The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra går på scenen i Aalborg som et led i deres Europaturné.

Som noget helt specielt denne aften vil en af skuespillerne, som spillede et medlem af Wesley-familien være med live på scenen og medvirke til at gøre koncerten til en uforglemmelig aften med alle former for sjov og god humor.

Hvilket medlem af Weasley-familien, der vil tage turen til Aalborg, må vi stadig vente lidt med at løfte sløret for.

Koncerten bliver desuden en musikalsk rejse ind i Harry Potters verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i magiens farlige verden.

Publikum kan forvente at blive sænket ned i en verden af ​​fortryllelse gennem den mest avancerede teknologi af lys-, lyd- og laser-iscenesættelse samt en unik lyddimension, der garanteret kommer til at give gåsehud. De visuelle og magiske effekter vil få alle hjerter hos Harry Potter-fans til at slå lidt hurtigere.

Publikum kan opleve musikstykker fra musicalen „Best of Harry Potter“ samt musik fra alle de otte film og musikværker som er skrevet af de fire talentfulde komponister.

Blandt dem er bl.a. John Williams, (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) som komponerede musikken til de første tre film, det berømte Hedwigs tema, temamelodien til Harry Potter filmene samt og Double Trouble – det klassiske Hogwarts-motiv med børnekor samt den sjove tante Marges Waltz og Witches, Wands and Wizard og titler som Hogwarts Hymn af Patrick Doyle fra den fjerde Harry Potter-film.