Lydudstyr til Maroon 5 tjekkes ekstra på fredag
29/05 2019

Lydudstyr til Maroon 5 tjekkes ekstra på fredag

– Vi er jo virkelig, virkelig stolte af, at Maroon 5 valgte Mølleparken i Aalborg, som første spillested i Europa. Og som vi efterhånden har fortalt nogle gange, så er opbygningen af både scene og alt det tekniske udstyr inkl. lyd, scenografi og storskærme af en størrelse, Aalborg aldrig har oplevet før, og det kræver naturligvis et prøveforløb, så både Maroon 5 og deres management føler sig tilpasse og 180 procent klar til koncerten lørdag aften. Det bliver utroligt spændende, og vi håber alt bliver en oplevelse, der vil komme til at sætte nye milepæle for, hvad vi kan håndtere sammen i Aalborg, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, der sammen med Skråen og Live Nation står bag håndteringen af Maroon 5.

Når Maroon 5 går på den gigantiske scene på toppen af Aalborg lørdag aften, er det ikke bare en koncert men et ægte amerikansk megashow, som skal over scenen for første gang i Europa og for Maroon 5 er det efter en mindre pause i koncertturnéen Red Pill Blues Tour, der i Europa bringer dem videre fra Aalborg til Tyskland, Polen, England, Frankrig, Tjekkiet og Holland.

– Normalt vil der jo være kø allerede fra fredag til sådan en megakoncert, så de får da helt sikkert også lige en lille ekstra oplevelse med, når setuppet skal testes fredag aften, forudser Nicolaj Holm, der også håber på forståelse fra Mølleparkens naboer.

Der er solgt 17.000 billetter til koncerten, og tilbage i salg er nogle få hundrede billetter. AKKC og Skråen opfordrer alle nordjyder til at tage offentlige transportmidler, da der ingen parkeringspladser er ved Mølleparken. Dørene åbnes kl. 17.30, så kom i god tid inden koncerten går i gang kl. 19 med en DJ og den norske hitmager Sigrid, der følger Maroon 5 på denne nye turné.