Luksusliner solgt på campingmesse
11/02 2018

Luksusliner solgt på campingmesse

Det har været en travl weekend for AKKC – den har både stået på gårsdagens afholdelse af Dansk Melodi Grand Prix i Gigantium og campingmesse i egne rammer fredag, lørdag og søndag. Messen har været kendetegnet af et besøgstal i omegnen af de 12.000 besøgende fra messen i 2016, men generelt har der været både bedre humør og større købelyst hos de mange besøgende på messen.

Luksusliner solgt på messen
Allerede på messens første dag kunne direktør fra PB Scandi-Mobil A/S, Peter Borup, sætte et ”solgt” skilt i ruden på den store luksus-autocamper Morelo Loft 84 MX til svimlende 2,3 mio. kroner. Autocamperen blev købt af en familie fra Aarhus-området, som nu kan se frem til nogle yderst luksuriøse ferier.

PB Scandi-Mobil har i alt lavet 2 handler på messen og har omkring 15 emner med hjem, som følges op de kommende 8-10 dage.

Købeglade besøgende på messen
Udstillerne melder om en meget positiv stemning blandt de besøgende på messen og har særligt lagt mærke til stor købelyst.

– Vi har oplevet, at de besøgende, der har lagt vejen forbi vores stand, har været i rigtig godt humør, og de har haft lyst til at købe udstyr med hjem. Det betyder, at vi har en fremgang i salget på ca. 20% i forhold til messen i 2016, siger Dorthe Blom fra campingudstyr.dk, som blandt andet solgt campingmøbler, køkkenudstyr, el-artikler m.m. på messen.

Også hos ISABELLA A/S, der forhandler fortelte og udstyr til campingvogne, har de bidt mærke i en større købelyst hos de besøgende. Her har salgschef Claus Ikjær Husballe også bemærket, at der har været flere børnefamilier og unge campister, der har lagt vejen forbi messen denne gang.

Tid til fordybelse
Den gode stemning blandt messens besøgende har også givet anledning til mange gode snakke. Det har været særligt glædeligt for de campingpladser, der har været udstillere på messen. Hos Råbjerg Mile Camping glæder man sig over, at der har været så mange campister forbi, som søger viden og derfor har taget sig tid til fordybende samtaler om campinglivet. Råbjerg Mile camping har både fået kontakt med potentielle nye gæster, men har også mødt fastliggere fra deres egen plads og udvekslet erfaringer med kollegaer.

CAMPING 2018 AALBORG fandt sted fredag 9. februar kl. 12-18, lørdag 10. februar kl. 10-17 og søndag 11. februar kl. 10-17 i Aalborg Kongres & Kultur Center. Messen gennemføres hvert andet år.