Login til
sponsorsite

Rul ned

Log ind her

Her kan du som sponsor i AKKC logge ind på et personligt sponsorsite på Ticketmaster. Du finder her et overblik over kommende sponsorarrangementer og mulighed for nemt at vælge, hvilke arrangementer, du vil deltage i.

Har du spørgsmål til login, er du velkommen til at kontakte Simon Vangsgaard på sivj@akkc.dk eller tlf. 9935 5519 eller Charlotte Kirch på ck@akkc.dk eller 9935 5568.

Bliv
sponsor

Erhvervsnetværk på den kulturelle scene

Læs mere

Spørgsmål
& svar

Hvordan bliver jeg sponsor?

Du er altid velkommen til at gribe knoglen og kontakte Simon Vangsgaard på enten tlf. 9935 5519 eller sivj@akkc.dk, hvis du har lyst til at blive sponsor i AKKC, eller hvis du bare har lyst til at høre mere om, hvilket sponsorat, der passer til din virksomhed.

Hvilke fordele har man som sponsor?

Som sponsor i AKKC bliver du inviteret til eksklusive netværksarrangementer og intimkoncerter, hvor du (eller dine medarbejdere) kan få eksklusive oplevelser og netværke med andre spændende virksomheder.

Derudover får du billetter til nogle af vores spektakulære shows og koncerter, som du og/eller dine medarbejdere kan få glæde af.

Sidst, men ikke mindst, får du særlige tilbud og adgang til presale, som altid kan deles med alle virksomhedens medarbejdere, samt mulighed for at lave særaftaler, som passer til din virksomhed.

Hvilke typer sponsorater findes der?

I AKKC kan du enten være Hovedsponsor, Stjernesponsor, Kultursponsor eller Erhvervssponsor. Du kan læse mere om de forskellige sponsorater her.

Læs mere

Kontakt os