Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard på slap line igen
05/10 2022

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard på slap line igen

Det bliver ikke kedeligt, når to af Danmarks største revystjerner indtager scenen i Aalborghallen søndag 19. marts kl. 16.

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard har anekdoter og legendariske revynumre klar fra et helt liv på de skrå brædder i deres nye humoristiske talkshow Lisbet & Ulf – på slap line igen.

Der er lagt op til en aften, hvor publikum kommer med på en underholdende tur ned ad Memory Lane, når de to stjerner gør det, de er bedst til – at træne publikums lattermuskler.

Underholdning til den store guldmedalje
Siden midten af 80’erne har Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard været en fast del af Cirkusrevyen, hvor de har underholdt publikum til den helt store guldmedalje.

Nu er den æra slut, men de to showbizz-personligheder er bestemt ikke færdige med at underholde publikum.

Til talkshowet Lisbet & Ulf – på slap line igen, kan publikum støde på nogle af de humoristiske perler fra tiden på de skrå brædder, som bestemt ikke må gå i glemmebogen.

Måske kommer Dronningen forbi? Måske får vi en vise? Eller måske møder vi Humørbomben, som er glad for Cha cha cha? Måske genser vi et eller to af de legendariske revynumre?

Alt kan ske, når to af Danmarks sjoveste mennesker slippes løs på scenen!

Talkshowvært styrer slagets gang
Hele den herlige aften bliver styret af den unge men erfarne talkshowvært Lukas Birch, som tidligere har lavet talkshows med Ulf Pilgaard.

Lukas Birch har både været med til at lave ”Bag om badehotellet”, og så har han også haft Mette Blomsterberg med på scenen til et talkshow.

Aftenens unge vært er en etableret del af den danske revyscene, da han både er aktiv skuespiller, og skriver tekster til diverse revyer – derfor er han den helt rigtige til at styre slagets gang netop denne aften.

Billetter til Lisbet & Ulf – på slap line igen søndag d. 19. marts 2023 kl. 16.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 290-390 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study. Der gives Early Bird Rabat på 50 kr. pr. billet ved køb senest d. 18. oktober 2022.