Lisa Nilsson & Mattias Torell med duokoncert
24/05 2023

Lisa Nilsson & Mattias Torell med duokoncert

Ingen koncerter bliver ens og setlisten vil byde på hits fra bagkataloget, personlige favoritter og en række numre, der passer til det intime setup.

Tilbage i vinteren 2023 besøgte den svenske sangerinde Lisa Nilsson og guitaristen Mattias Torell udvalgte byer i Danmark med deres duokoncerter, og nu kan publikum se frem til et glædeligt gensyn med duoen, når de igen drager på turné landet over i januar og februar 2024.

Det nordjyske publikum kan allerede nu sætte kryds i kalenderen lørdag 3. februar kl. 20, hvor Lisa Nilsson og Mattias Torell går på scenen i AKKC’s Europahallen, som det eneste sted i Nordjylland.

Tro følgesvende
Lisa Nilsson og Mattias Torell har været tro følgesvende siden de mødtes under indspilningerne af Lisa Nilsson store gennembrud i Norden, Himlen Rundt Hörnet.

Derfor kan de danske fans se frem til, at de sammen vil skabe en rørende og intim koncertoplevelse for publikum.

– At spille kun os to er utroligt udviklende og spændende. Et fortroligt samarbejde, der bygger på tillid. Med så lang erfaring, som vi har, findes der konstant udvikling og nyskabende tilgang til arrangementer. At spille slagværk og synge er sjovt, og noget jeg elsker at få plads til. Det her show er lige dele humor og hits, en samtale om livet og det at være menneske, som gør plads til både grin og gråd, siger Lisa Nilsson om den kommende turné.

Koncerten vil derfor indeholde en blanding af hits fra karrieren, personlige favoritter fra den svenske og brasilianske sangskat, og ikke mindst Lisa Nilssons efterhånden berømte monologer og anekdoter, som rører publikum med sin blanding af humor og alvor.

Elsket i hele Norden
Lisa Nilsson slog igennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav albummet Himlen Runt Hörnet, som udover titelnummeret også indeholdt hendes største hit til dato, Varje Gång Jag Ser Dig.

Lige siden har hun været én af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun større, da hun indspillede titelmelodien til den danske Hella Joof-film En Kort, En Lang.

Koncerten Lisa Nilsson duo med Mattias Torell kan opleves i Europahallen lørdag 3. februar 2024 kl. 20. Billetsalget starter fredag 26. maj kl. 10. Billetter koster 480 kr. inkl. gebyr og kan købes i AKKCs billetkontor tlf. 99 35 55 66 eller her. Der et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende.