Lasse Madsen klar med showet ’Fræk’
30/03 2023

Lasse Madsen klar med showet ’Fræk’

Lynhurtige observationer og knivskarpe jokes. Det er blevet komikeren Lasse Madsens signatur, og med det som våben lægger han den ene sal efter den anden ned i store latterbrøl. Lasse Madsen har hverken en politisk eller satirisk agenda.

Han holder sig heller ikke stringent til et bestemt tema – han er nemlig mester i at gribe pludseligt opståede øjeblikke, og dét kommer der ofte hylende morsomme situationer ud af.

Nu har alle Lasse Madsens nordjyske fans mulighed for at tage plads i stolene i Europahallen 20. april 2024 kl. 19 og lade sig underholde på en skøn lørdag aften.

Hyldende morsomt ’Fræk’
Ligesom med Lasse Madsens udsolgte og anmelderroste oneman-show ’Forelsket’ fra 2022, og hans medvirken i Comedy Ballroom, så byder det nye show ’Fræk’ på en masse sjove hverdagsbetragtninger kombineret med en uhøjtidelig levering og højt tempo.

’Fræk’ er et humoristisk show, der både er provokerende, friskt, flabet, modigt, dristigt og frem for alt: hylende morsomt. Publikum får hele paletten, fuld smadder på alle tangenter, gennemsyret af skarp satire og drenget charme.

Meget mere end sociale medier
Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i.

Videoerne afslører ikke blot Lasse Madsen som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender. Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent sceneperformer med en helt særlig forbindelse til sit publikum.

Og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Har du derfor kun oplevet Lasse Madsen på hans succesfulde færd på de sociale medier, skal du glæde dig til at se ham, der hvor han er allerbedst, nemlig på standup-scenen!

Sidst Lasse Madsen gæstede AKKC var i efteråret 2022, hvor han var en del af holdet til Comedy Ballroom sammen med Andreas Bo, Linda P, Thomas Warberg og Nikolaj Stokholm foran en totalt udsolgt sal i Aalborghallen.

Billetter til Lasse Madsen – Fræk lørdag 20. april 2024 kl. 19 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 280 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Lasse Madsen

280 Kr.
#Musical
Køb billet