Kun i Aalborg! Wiggle med Jason Derulo
30/05 2022

Kun i Aalborg! Wiggle med Jason Derulo

En af årets største koncertoplevelser venter. Derulo leverer den ene store popsang efter den anden. Verdensstjernen kan nu opleves på tætteste hold i AKKC, hvor han indtager scenen med megahits som “Talk Dirty”, “Swalla” og ”Savage Love”.

Glæd dig til at skråle med, men vær lidt hurtig for der er under 300 billetter tilbage ud af 3.200 billetter!

”Let me take you dancing”
Derulo inviterer til dans. Hitmageren giver den maks. gas – og det smitter af på publikum. Floor kommer til at slå gnister, når kongen af TikTok viser sine influerende moves. Der er garanti for fest og farver.

Fortsæt festen til AKKC Late Night
“Daylight come and we don’t wanna go home”… og det behøves heller ikke. Efter koncerten føres den gode stemning nemlig videre ud i nattetimerne til Late Night i AKKC.

Afterparty-stemning, cocktails og en DJ, der holder gang i dansegulvet. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver ikke billet.

Billetter til Jason Derulo fredag 24. juni kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 395 kr. inkl. gebyr. Golden Circle UDSOLGT: 495 kr. inkl. gebyr. Læs mere her