Kongen af schlager vender tilbage til Gigantium
20/02 2018

Kongen af schlager vender tilbage til Gigantium

Hansi Hinterseer, der er kendt som både sanger, skuespiller, studievært og tidligere idrætsudøver, har med et hav af liveoptrædener og flere end 7 millioner solgte enheder i den grad slået sit navn fast som et af verdens absolut største schlagernavne. Siden 2011 har han givet fire koncerter i Aalborg og forkælet det danske publikum med et utal af schlagerhits fra østrigerens festlige bagkatalog, og koncerten den 16. marts bliver dermed den femte i rækken.

En kæmpemæssig schlagerfest
Hvor Hansis optrædener i 2014 og 2016 foregik i Aalborghallen i AKKC med plads til omkring 2400 mennesker, indtager kongen af schlager denne gang GIGANTIUM, som på aftenen kommer til at kunne rumme 5000 ellevilde publikummer. Den 64-årige østriger har to gange tidligere optrådt i den store arena, hvor der begge gange har været rigeligt med plads til både at danse og svaje til musikken. Der er således lagt i kakkelovnen til en kæmpemæssig schlagerfest uden lige, når Hansi til marts igen indtager scenen i GIGANTIUM.

Das Tiroler Echo er med igen
Når Hansi Hinterseer drager på turné, er det som oftest i selskab med Das Tiroler Echo. Det østrigske orkester fra Tyrol er kendt for at få folk op af stolene, når de folder deres musikalske talent ud på scenen med både keyboard, harmonika, bas, trompet, guitar og saxofon. Traditionen tro har Hansi endnu en gang valgt at alliere sig med Das Tiroler Echo under hele turnéen, der sammenlagt tæller 37 koncerter, og som indledes i Tyskland i slutningen af februar.