Komikerduoen Adam og Noah får roller i TERKEL
27/09 2018

Komikerduoen Adam og Noah får roller i TERKEL

Den unge komikerduo Adam og Noah, hvis borgerlige navne er Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush, kan fra februar også skrive musical på CV’et. De skal nemlig spille bøllerne Sten og Saki i TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL, som spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center fra 24.-28. april 2019. Sten og Saki er kendt som de to lede fyre i Anders Matthesens ikoniske tegnefilm Terkel i Knibe, som elsker at mobbe alle i skolen…

Virale stjerner på scenen
Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush har begge en lang fortid som skuespillere. Figurerne Adam og Noah opstod i 2012 i teaterforestillingen En kliché, men parret blev for alvor kendt i 2015, da de delte deres første video på Facebook.

På kort tid fik de, som Adam og Noah, mere end 100.000 nye følgere på Facebook, og videoen blev vist flere millioner gange. I 2015 og 2016 lavede de 10 afsnit på DR med titlen Hvad sker der dansker, og i februar 2016 spillede Adam & Noah deres første store live comedy show på Bremen Teater.

Foruden rollerne som Adam og Noah har Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush begge medvirket i en række film og tv-serier. Joel har blandt andet medvirket i to episoder af tv-serien Ørnen, mens Hadi i 2007 lagde stemme til dukkefiguren Hassan i julekalenderen Yallahrup Færgeby. I 2010 havde Hadi sin afgangsforestilling fra Statens Teaterskole, og siden har han også medvirket i forestillinger som Ondt Blod og Nordkraft, der gav ham Reumerts talentpris.

Om musicalen
Terkel i Knibe blev en milepæl i moderne dansk filmhistorie, og succesen var ikke til at tage fejl af med mere end 375.000 solgte biografbilletter. En tegnefilm, der helt usædvanligt både var for børn, teenagere og voksne.

Nu kommer filmen som original ny dansk musical, der bliver mindst lige så sjov, grov, respektløs og komplet politisk ukorrekt som filmen. I TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL bliver publikum forkælet med vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker, et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen, fed musik med både nye sange og sange fra filmen samt en kreativ iscenesættelse, der blander brug af dukker og skuespillere i en scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi.

Stærke kræfter bag forestillingen
Executive Kreativ Producent Thomas Langkjær fra Langkjær Entertainment og Live Nation producerer TERKEL – THE MOTHERFÅRKING MUSICAL sammen med Clemens.

Forestillingen instrueres af Nikolaj Cederholm, medskaberen af Dr Dante og manden bag en perlerække spektakulære, succesfulde teaterkoncerter. Med sig på holdet har han sin faste koreograf Anja Gaardbo og scenograf Kim Witzel, mens kostumerne lægges i hænderne på Line Bech.