Komedie om kærlighed og venskab i livets efterår
04/10 2018

Komedie om kærlighed og venskab i livets efterår

Teaterkomedien I sidste øjeblik handler om kærlighed og venskab lige før lukketid, og med Lisbet Dahl i en af hovedrollerne kan publikum forvente et varmt og humoristisk show.

I stykket følger vi de tre veninder Marianne, Solvej og Anne-Louise, som befinder sig i livets efterår. De kæmper alle sammen med alderdommens vilkår, hvilket resulterer i nedtrykthed blandt veninderne. Det tager dog en drejning, da de møder to mænd, som lærer dem at tage chancer og nyde tilstedeværelsen.

Publikum kan glæde sig til et humørfyldt teaterstykke med tre erfarne skuespillerinder i hovedrollerne. Stykket vil ikke kun få publikum til at grine, men også til at fundere over deres daglige tankesæt. Udnytter vi nu tiden bedst muligt, og husker vi at leve livet til fulde?

Tre erfarne damer
Lisbet Dahl blev uddannet som skuespiller i 1967 ved Aalborg Teater, og har efterfølgende spillet teater og revy samt optrådt på både film og TV.

Sonja Oppenhagen blev uddannet skuespiller i 1967 på Odense Teater, og er folkekendt for sin rolle som Vicky i Matador samt for sin medvirken i TV2’s serie Badehotellet.

Susanne Heinrich er oprindeligt uddannet balletdanserinde. Susanne har spillet på Det Kongelige Teater og medvirket i TV-serien Huset på Christianshavn.