Kirsten Birgit tilbage til velkendt radiostudie
26/08 2021

Kirsten Birgit tilbage til velkendt radiostudie

Spydig og aktuel
Duoen, der allerede har haft stor succes med at omsætte det populære Radio 24/7-satireprogram til et sceneshow med Det Skide Show fra 2018 og senest Sommeren på Birgitø fra 2020, vender tilbage til det velkendte radiostudie og den klassiske stil, som vi kender fra radioprogrammet.

Det er nemlig den spydige og aktuelle politiske satire, der dyrkes, når Frederik Cilius i karakteren Kirsten Birgit og Rasmus Bruun i en fiktionalisering af sig selv vender tilbage til de skrå brædder i showet Den Korte. Live On Stage 2022.

– Det er klart, at vi med showet går benhårdt efter at vælte minimum én minister med vores bidske og samfundskritiske satire; og hvis en af dem kunne være Jeppe Kofod, så er vi glade, siger Rasmus Bruun og suppleres af Frederik Cilius:

– Den anden kunne f.eks. være Jesper Petersen, men det har intet at gøre med deres fælles interesse for 15-årige piger. Det er mere for at se, om man kunne få Jesper Petersen til at ændre ansigtsudtryk bare én enkelt gang.

Skarpe karakterer
Vi kender Kirsten Birgit som en dame, der ikke er i tvivl om egne evner, men fornægter sine mangler. Hun er en intelligent psykopat med retorisk overskud, der bruger alle midler til at vinde en diskussion. Rasmus Bruun har modsat svært ved at formulere sig – måske mest fordi han ofte overrumples af Kirsten Birgit.

I Den Korte. Live On Stage 2022 er Kirsten Birgit og Rasmus Bruun klar med et show, der udvikler sig i takt med nyhedsstrømmen. Publikum kan glæde sig til det velkendte univers på scenen, hvor det satiriske makkerpar gør dét, de er bedst til: Dagsaktuel, overlegen politisk satire.

Billetter til Den Korte. Live On Stage 2022 7. april kl. 20 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 385 kr. til 425 kr. inkl. gebyr.