Kendt koncern overtager midlertidigt restaurantdrift i AKKC
12/03 2021

Kendt koncern overtager midlertidigt restaurantdrift i AKKC

Compass Group Danmark er en af de største og mest kvalitetsbevidste udbydere af fleksible forplejningskoncepter til møder og konferencer samt forplejningskoncepter til f.eks. personalerestaurantenter.

Fra april til og med juni vil det være Compass Group Danmark, som står for forplejningen af AKKC’s mødekunder, indtil der forventet efter sommerferien begynder en ny forpagter. Lars Mouritzen stopper som forpagter af Restaurant Papegøjehaven og AKKC ved udgangen af marts.

AKKC har været i dialog med en række af interesserede aktører, der gik efter i første omgang at overtage den midlertidige forpagtning. Men arbejdsgruppen i AKKC, med adm. direktør Nicolaj Holm i spidsen, endte med forleden at skrive kontrakt for den 3-måneders periode indtil ny forpagter skal tiltræde.

– Compass Group er kendt ikke bare i Danmark men i hele verden og har stor ekspertise at trække på. I England samarbejder virksomheden med stjernekokke og gourmetrestauranter så kvalitetsbaren er sat højt, og i Danmark er gruppen udover at være kendt for sine fleksible madkoncepter og dygtige madhåndværkere, også kendt for at gå ind for bæredygtig forplejning, der passer ind i den stærke bæredygtige profil som AKKC arbejder efter, fortæller Nicolaj Holm.

Compass Group har i Danmark 2.800 medarbejdere og omsætter for 1,2 mia. kroner, og udover forplejning har gruppen også fokus på andre serviceområder som f.eks. offshore service, Facility management, vedligehold og service samt effektiv rengøring.

Compass Group Danmark har medarbejdere på det danske Cateringlandshold og har nogle klare bæredygtige værdier som f.eks. økologi og kamp mod madspild.

Ydermere kan det nævnes at Compass Group også vandt Kantineprisen i 2020, i en personalerestaurant, hvor det netop ligger køkkenchefen og kunden meget på sinde at driften er bæredygtig og ansvarlig.

– Vi håber meget på, at der er en eller anden form for genåbning af AKKC lige om hjørnet, og så har vi med denne aftale en stærk midlertidig partner på plads til at tage imod vores gæster i Restaurant AKKC, slutter Nicolaj Holm.