(K)ærligt portræt leveret af de to andre
22/05 2023

(K)ærligt portræt leveret af de to andre

Gennem 4 årtier har Linie 3 lagt Danmark ned med utallige shows, hvor publikum er strømmet til fra nær og fjern.

Nu drager ”de to andre”, Anders Bircow og Thomas Eje, på turné sammen med teaterkoncerten Her er de 2 andre, hvor de samler noget af det bedste fra Linie 3-tiden, krydrer det med nyt og tager publikum med bag facaden i den populære trio.

Der er med andre ord lagt op til en musikalsk, sjov og rørende eftermiddag, når de to sjove mænd bringer deres nye teaterkoncert til Europahallen i AKKC søndag 14. januar kl. 14.

Trioen, der blev til en landeplage
Året er 1979. Tre elever på teaterskolen går sammen om et show på Jacobs BBQ i Aarhus, og showet ender med at blive så populært, at DR indspiller det til tv.

Derfra går det stærkt. Linie 3, som gruppen kalder sig, charmerer sig hurtigt ind på publikum landet over med deres unikke blanding af stand-up, revy, show og sang, hvor Preben Kristensen ofte indtager rollen som den seriøse, mens Anders Bircow og Thomas Eje er useriøse og prøver at sabotere Prebens forsøg på at være seriøs.

Linie 3 har leveret intet mindre end 16 forskellige shows fra 1979-2019, fejret 25-års jubilæum i 2004 og modtaget en ærespris i 2019 ved TV2 Charlies show Året der gak for deres bidrag til dansk underholdning og humor. I flere år lå de ofte nr. 1 på listen over flest solgte billetter.

Her er de 2 andre
Da Preben Kristensen har travlt med at spille teater, bliver han ikke en del af den nye turné. Anders Bircow og Thomas Eje drager derfor rundt i landet med teaterkoncerten Her er de 2 andre – måske en reference til det populære Linie 3-show Hvor er de 2 andre? fra 1993.

Teaterkoncerten er et (k)ærligt portræt og tilbageblik på succesen med Linie 3 gennem fire årtier, og det bliver samtidig også en fortælling om alt det, der skete efter tæppefald – overvældenhed, frustrationer, kriser, glæder og tårer. Det bliver en musikalsk, komisk og rørende eftermiddag for det nordjyske publikum.

Billetter til Her er de 2 andre søndag 14. januar 2024 kl. 14 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 290 kr. inkl. gebyr. Early Bird rabat på 50 kr. pr. billet de første 14 dage. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende.