Jussi Adler-Olsen kan opleves live i AKKC
08/05 2019

Jussi Adler-Olsen kan opleves live i AKKC

Få dage forinden – 14. juni – udkommer den længe ventede ottende bog i Jussi Adler-Olsens populære serie om Afdeling Q. Bogen bærer titlen ’Offer 2117’ og publikum får en helt unik mulighed for at høre ham fortælle om bogen, om serien og om barndommen i Brønderslev. Seancen kommer til at forløbe som en samtale mellem Jussi Adler-Olsen og én af TV2 Nords studieværter, og den krydres undervejs med oplæsninger fra bogen ’Offer 2117’.

Efterfølgende er der mulighed for at få signeret dit helt eget eksemplar af bogen (der er mulighed for at købe bogen på aftenen).

Jussi Adler-Olsen er en af de mest elskede danske krimiforfattere. Hans læserskare er stor, og udlandet har i høj grad også fået øjnene op for hans fantastiske krimier, og på verdensplan har han solgt mere end 20 millioner bøger.

‘Offer 2117’ er den ottende bog i Jussi Adler-Olsens populære Afdeling Q serie. Vi elsker Assad, men ved vi, hvem han er, hvor han kommer fra og hvilke forfærdelige hemmeligheder, han tynges af? I over ti år har den underfundige krøltop arbejdet sammen med Carl Mørck og Rose. Han har demonstreret viden på de mest uventede områder, store sprogkundskaber og evnen til at pacificere en voldelig modstander på sekunder. Men hvorfor kan han og ved han alt det? I den ottende roman om Afdeling Q, ‘Offer 2117’ får vi svarene, og sammen med Carl Mørck, Rose og Gordon kommer Assad på svære opgaver, mens uret tikker.

Billetsalget begynder mandag 13. maj kl. 12 – Der er presale for Club Nord-medlemmer fra kl. 9-12.