Junglebogen som danseforestilling for hele familien
18/01 2019

Junglebogen som danseforestilling for hele familien

Junglebogen får nyt liv, når det talentfulde Deutsche Tanzkompanie fremfører børnebogen og Disney-klassikeren som en eventyrlig og munter danseforestilling for hele familien.

Hele familien kan få fantastisk underholdning, skønne junglerytmer og masser af humor, der kendetegner denne specielle danseoplevelse af Junglebogen.

Fortællerrollen i danseforestillingen er den gamle dansende Mowgli, der ser tilbage på sit liv. Men da stykket opføres af det tyske Deutsche Tanzkompanie, har AKKC måttet hyre en dansk fortæller ind.

Den elskede historie er som bekendt om Mowgli, der er alene i junglen. Han er blevet væk fra sine forældre efter et angreb fra Shir Khan. Mowgli indlemmes i en ulveflok, hvor han opfostres på lige fod med ulveungerne.

Mowgli lærer at overleve i junglen og bliver ven med bjørnen Baloo og den sorte panter Bagheera, som begge bliver hans trofaste følgesvende.
Men det er ikke noget nemt arbejde for de to ”plejefædre”.

Mowgli er en godtroende dreng, som behandler alle dyr godt, men Shir Khan jagter ham hele tiden, så Baloo og Bagheera har nok at gøre med at beskytte Mowgli fra alle farer og samtidig lade ham opleve alle livets pragtfulde sider.

Eventyr og munterhed kendetegner den fantasifulde fortælling om Mowgli og junglens dyr fra 1894.

Frit efter Rudyard Kiplings verdenssucces tilfører koreograf Lars Scheibner og Deutsche Tanzkompanie Junglebogen nyt liv i form af en stor danseforestilling i børnehøjde.