Julie Ellinor er med på noderne
12/04 2022

Julie Ellinor er med på noderne

Ellinor leverer alternativ pop, der emmer af nerve og ærlighed. I februar udgav hun sin nye EP ’Cause & Effect’, hvor hun udfolder sit musikalske univers, og hun er så klar til at spille hendes nye musik for publikum.

– Mit band kommer med mig, og jeg glæder mig helt vildt til at møde jer derude. Jeg er så klar til at komme ud og give mine sange luft under vingerne, skriver hun på sin Facebookprofil.

’Disarray’ er et hit og sangen kan næppe være gået mange radiolyttere forbi. Den blev endda udråbt til P3’s Uundgåelige, og flere andre radiokanaler har også kastet deres kærlighed over det spirende talents musik. Hitsangen har fået en kæmpe betydning for Ellinor selv. Den har nemlig bragt hende tættere på lytterne og hun glæder sig til at spille den på turnéen.

En intim koncertoplevelse
Julie Ellinor er et af de nye og utroligt spændende stemmer på den danske alternative popscene. Når hun giver koncert i AKKC, går lokale SZOA på scenen som åbningsnavn. SZOA skaber catchy popsange i et elektronisk lydunivers. De spiller i Det Lille Teater – AKKC’s nye koncertrum, som skal hjælpe upcoming og nyetablerede navne med stort potentiale frem på musikscenen. Det bliver en intim koncertoplevelse med Julie Ellinor som soundtrack til minderne fra en anderledes og spændende musikalsk aften.

Billetter til Julie Ellinor og SZOA d. 14. maj kl. 20 i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 150 kr. inkl. gebyr.