Jonatan Spang tager en ekstra omgang TYPISK i Aalborg
13/12 2018

Jonatan Spang tager en ekstra omgang TYPISK i Aalborg

Hvam & Øgendahl, Anders ’Anden’ Matthesen, Rune Klan og ikke mindst Jonatan Spang. Nordjyderne vil gerne både give og have en sjov oplevelse i julegave, og det ses tydeligt på salget til de stand up-shows, som AKKC har på plakaten.

De mere end 1000 pladser i Aalborghallen til Jonatan Spangs nye show TYPISK fredag 4. oktober kl. 19 er således udsolgte, og derfor er der i dag sat et ekstra show i salg på samme dag blot kl. 21.30.

– Et godt grin skal man ikke kimse af, og det gør nordjyderne bestemt heller ikke. De sidste 14 dage har vi solgt flere end 2700 billetter til stand up, ikke mindst på grund af nogle offentliggørelser af nye stand up shows, men det gode salg ser bestemt ud til at fortsætte, forklarer Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Typisk Jonatan Spang
Jonatan Spang er tilbage med et oneman show efter fire års pause fra den danske stand up-scene.

I det nye show går han tilbage til de gode gamle stand-up rødder – en mand, en mikrofon og en stor mavekrampe af grin hver aften.

Jonatan Spangs to seneste shows fik begge 5 stjerner af NORDJYSKE’s anmelder med ord som ”Showet er intelligent, rasende godt skruet sammen og afleveres i et hæsblæsende tempo” og ”Hans jokes er velskrevne, hans sprogbilleder aktuelle og samfundskritiske, og leveringen sidder altid lige i skabet”.

I TYPISK vil der være lækkerier til fans af tv-programmet Tæt på sandheden, da Jonatan Spang vil bruge sin skarpe satire og overraskende pointer, når han tager udgangspunkt i den store verden, men som noget nyt vil han også stille skarpt på sit eget liv.