Jonatan Spang går tilbage til rødderne
24/05 2018

Jonatan Spang går tilbage til rødderne

De nordjyske stand-up fans kan allerede nu godt begyndte at glæde sig til efteråret 2019. Jonatan Spang er nemlig endnu en gang klar til at pakke kufferten og drage på en turné, der sender ham forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) fredag 4. oktober 2019 kl. 19. Han tog publikum med storm med shows som Damer, Familie, Bryllup og Danmark, og efter en pause på fire år, hvor seerne blandt andet har kunnet opleve ham på DR2 i den kritikerroste tv-succes Tæt på sandheden, er han nu klar med stand-up showet TYPISK.

Typisk Jonatan Spang
I det nye show går Jonatan Spang tilbage til de gode gamle stand-up rødder – en mand, en mikrofon og en stor mavekrampe hver aften.

– Jeg har det med at blive optaget af alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget, jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum og høre dem skrige af grin hver aften, siger Jonatan Spang om det nye show.

Jonatan Spangs to seneste shows fik begge 5 stjerner af NORDJYSKE’s anmelder med ord som ”Showet er intelligent, rasende godt skruet sammen og afleveres i et hæsblæsende tempo” og ”Hans jokes er velskrevne, hans sprogbilleder aktuelle og samfundskritiske, og leveringen sidder altid lige i skabet”.

I TYPISK vil der være lækkerier til fans af Tæt på sandheden, da Jonatan Spang vil bruge sin skarpe satire og overraskende pointer, når han tager udgangspunkt i den store verden, men som noget nyt vil han også stille skarpt på sit eget liv.

– Nu hvor jeg har taget beslutningen, kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Jeg tror, at timingen er god til at tage en pause fra ’Tæt på sandheden’, og jeg lover at være lige så hård ved mig selv, som jeg er ved ugens nyheder, slutter Jonatan Spang.