Joey Moe på populær juleturné
26/04 2022

Joey Moe på populær juleturné

Du en éner, Million og den gode gamle Yo-Yo. Publikum kan se frem til en nærværende koncert med akustiske genfortolkninger af Joeys allerstørste popsange blandet med klassiske julesange, som vi alle kender.

Gentager succesen
Den populære popsanger har med stor succes turneret rund i landet med udsolgte kirkekoncerter. Nu gentager han succesen og rykker sit nærværende, akustiske setup ind i kulturhusene.

Publikum kan opleve, hvordan sangene og Joey Moes stærke vokal folder sig ud og åbner op for nye stemninger og fortolkninger, når tempoet skrues ned.

Der er kvalitetsgaranti, når Joey Moe indtager scenen og leverer en eksklusiv oplevelse med nærvær og fænomenal karisma. En hyggelig juleoplevelse venter.

Musik for en hver
Musikken er i høj grad præget af fængende popballader blandet med R’n’B, antydningen af hiphop og tunge breakbeats – et miks der, sammen med hans smukke stemme, er et godt afsæt til en fed akustisk livekoncert. Der er lidt for enhver.

Joey Moe er en veletableret stjerne på den danske popscene. Hans mange hits har indbragt over 25 platin- og guldcertificeringer. Hans fanskare er bred. Han er manden bag adskillige af de største danske pophits, som mange nordjyder har skrålet med på og danset til på Gadens klubber.

Ud over at være popidol er Joey Moe blandt andet også kendt som coach i sangkonkurrencen Voice Junior, hvorfra han har udvidet sin fanskare til de yngre publikummer. Julekoncerten i AKKC er for alle, der gerne vil samles til en harmonisk akustisk koncertoplevelse fuld af decemberhygge.

Billetter til Joey Moe – Julekoncert d. 15. december kl. 20.00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 300 kr. inkl. gebyr.