Involverende comedyshow med Specialklassen
10/12 2020

Involverende comedyshow med Specialklassen

Improviseret og unik satire
Specialklassen består af de professionelle skuespillere og komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som siden 2008 har improviseret sig anmelderrost igennem alt fra improviseret satire til sketches, sange og punchlines ud fra de idéer og bud, som publikum kommer med undervejs. Det er involverende, overraskende og et anderledes ”take” på comedygenren end det, som mange andre komikere turnerer rundt med i landet.

– Det er vores oplevelse, at publikum elsker at få lov at ha’ en finger med i spillet, og i år er der mere at tale om end nogensinde før. Vores nye show er unikt hver aften, og det gør det både aktuelt og vedkommende, lyder det fra Specialklassen.

Der er noget for enhver generation, unge som gamle, i Specialklassens tilgange til comedy. Den ældre generation vil trække referencer til tv-programmet ”Hatten Rundt”, og de yngre vil referere til den amerikanske succes ”Whose line is it anyway”, der er det program Specialklassen stilmæssigt har ladet sig inspirere mest af, og alligevel gjort til deres eget.

Vanvittigt indblik i danskernes univers
Specialklassen har udover deres succes på scenen også en solid krog i ørerne på danskerne med deres radiosatire ”Tryghedssamfundet” på Radio4. De fleste danskere er nok blevet præsenteret for karaktererne ”Palle fra Kalundborg”, ”Rene & mor”, og psykologen ”Mouritz Harker”, og hørt ørehængerne ”Hej Allan”, ”Secret Society”, og Ankerstjerne parodien ”Hulen”. Det samtidsaktuelle og til tider vanvittige indblik i danskernes univers, giver både gode grin, men også masser af debat på de sociale medier.

Billetter til Specialklassens show ”Rider på bølgen” den 7. oktober 2021 er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566, på akkc.dk og via ticketmaster.dk. Billetpris: 255 kr. inkl. gebyr.