Impro-kongerne fra Specialklassen vender tilbage
23/11 2022

Impro-kongerne fra Specialklassen vender tilbage

Der er aldrig to shows, der er ens. Publikum får lov til at føle sig som medskabere, når de leverer stikord og forslag til de tre herrer i jakkesæt oppe på scenen. Det betyder, at publikum er sikret en unik oplevelse, hver gang Specialklassen laver et show.

Sidst de sjove klassekammerater lagde vejen forbi AKKC, var der totalt udsolgt i Europahallen, og Specialklassen sørgede i den grad for, at alle i salen fik trænet deres lattermuskler. Trioen gør heldigvis det hele igen fredag 31. marts kl. 20, hvor de indtager Europahallen – og så er det med, hvad publikum trækker op af hatten af sjove stikord denne gang.

Standuppens tryllekunstnere
Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup lever op til deres plads i Specialklassen. De er nemlig så specielle, at de på ingen måde minder om noget andet, du kender i forvejen indenfor standup-verdenen herhjemme.

Specialklassen formår både at være hurtige i replikken og i hovederne, når publikum med tilråb dikterer hvilke emner, der skal indgå i showet oppe på scenen. Trioen er både hysterisk morsom og utroligt musikalsk. Deres nye show blev i oktober belønnet med 5 stjerner i Nordjyske, hvor de også fik en titel som ’standuppens tryllekunstnere’.

”Alt i alt er Specialklassen som standup-komikkens svar på tryllekunst. Igen og igen tænker man: Hvordan i alverden gør de det?!”, lyder det i Nordjyskes anmeldelse.

Erfarne herrer
Siden 2008 har de tre ultragrineren klassekammerater underholdt publikum med impro-comedy, og improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. De kan trylle det sjoveste show ud af ord som næbdyr, mobning på Aula og kikkertundersøgelse – alle sammen valgt af publikum.

Med aktuelle emner og tendenser giver Specialklassen deres publikum en satirisk pause fra ordentlighed og moralske forventninger. De jakkesæt-klædte herrer inddrager publikum på elegant og legende vis – publikum ved slet ikke, hvad der venter dem.

Billetter til Specialklassen fredag d. 31. marts 2023 kl. 20:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 280-320 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.