Helmut Lotti tilbage i Aalborg i storslået comeback-turné
30/01 2018

Helmut Lotti tilbage i Aalborg i storslået comeback-turné

Tenorens koncert vil være bygget op som en latest-and-greatest-koncert, der således byder på en gedigen blanding af både nyt og gammelt.

Et glædeligt gensyn
Helmut Lotti ser frem til igen at forkæle det nordjyske publikum, som han efterhånden har knyttet et tæt forhold til. I 2000 aflagde Lotti for første gang Aalborg et musikalsk besøg, og efterfølgende har tenoren fra Belgien givet yderligere fire koncerter i AKKC.

2000 var også året, hvor Helmut Lotti plantede sit eget syngende træ i Kildeparken, som siden da er vokset støt og har fået 50 kunstnertræer ved sin side. Helmut Lotti glæder sig til at indtage scenen i Aalborghallen sammen med sit 22-mands orkester til to timers musikalsk oplevelse med alle hans største hits.

Gedigen blanding af nyt og gammelt
I 1995 gjorde den nu 47-årige sanger for alvor sit indtog på de internationale hitlister med albummet Helmut Lotti Goes Classic. Siden da har han udgivet yderligere 17 studiealbums samt sit seneste The Comeback Album fra 2016, som Lotti-fans nu får mulighed for at høre i en liveversion med tonerne af swing.

Dette udelukker dog ikke et glædeligt genhør med de største hits fra Helmut Lottis imponerende bagkatalog.