Hele holdet bag Wallmans tændte De Syngende (Jule)Træer
15/11 2019

Hele holdet bag Wallmans tændte De Syngende (Jule)Træer

Hele holdet til Wallmans Christmas Show tog et tiltrængt hvil efter fredagens afsluttende prøver, og gik den korte tur fra AKKC i fakkeloptog til De Syngende Træer i Kildeparken.

Her havde Park & Natur efterladt omkring 20 lys, der skulle tændes og dermed markere, at De Syngende Træer, nu har iklædt sig julens melodier fra omkring 60 af de internationale verdensnavne der har besøgt Aalborg og har deres eget træ.

Mange aalborgensere var kommet for at kigge på, og opleve det illuminerede parkområde, hvor musikstandere med et juletræ i AKKC’s velkendte grønne farver pryder de standere der spiller noget af kunstnerens julemusik.

Det var et Wallmans hold i topform, der glæder sig utroligt meget, til for første gang i deres historie at være på turné, som heldigvis er landet i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Selvom den lidt hårde vind drillede med faklerne, nød holdet af artister, producere, direktør og ledende medarbejdere fra Wallmans, det flotte skue med de mange mennesker, de omkring 200 levende lys, og ikke mindst den dejlige julemusik, der strømmer ud fra musikstanderne hos blandt andre Mariah Carey, Maroon 5, Katie Melua, Placido Domingo, Paul Simon, IL Divo, Semino Rossi, Elaine Paige, Harry Belafonte, Elton John, Rod Stewart, Backstreet Boys og Beyoncé.

Wallmans Christmas Show har premiere fredag den 15. november og spiller derefter fredage og lørdag til og med 7. december.