Grillen tændes op på campingmesse
16/01 2018

Grillen tændes op på campingmesse

Et helt nyt makkerpar har set dagens lys. De lokale grill-entusiaster Anders ’Ædedolken’ Lang og Martin Mygdam står for både underholdning og god madlavning på campingmessen i AKKC. Her vil de flere gange dagligt stå på scenen med grill-shows, hvor de tilbereder lækre retter, der er perfekte til campingturen. Retterne tilberedes blandt andet på den særlige campinggrill, Napoleon TravelQ Pro, der er nem at have med på farten.

Mellem showene kan publikum tage en snak med både Anders og Martin og få gode råd til både madlavning på grill og hvilket grill-udstyr, der egner sig godt til campingturen – og så vil der selvfølgelig også være smagsprøver til de fremmødte.

Nordjyske grill-eksperter
Martin Mygdam har grillet siden 2003 og arbejder som Event Manager i virksomheden Backyard Living A/S, der er specialister i grill og tilbehør. Han er tidligere daglig manager hos Webers grillskole, Grilleriet Aalborg, og tidligere medlem af Det Danske Grill-landshold, som han deltog til VM med for første gang i 2010. Martin Mygdam blev desuden nr. 1 ved DM i Grill sammen med sit hold i både 2011 og 2012.

På landsholdet havde han ansvaret for Beef-kategorien og fik senere hotwings-tjansen, så der er rig mulighed for tips og tricks til både røde bøffer og fjerkræ.

Martin Mygdam får selskab af den lokale Vejgaard-herre Anders ’Ædedolken’ Lang, der er kendt fra TV2-programmet Grillfeber, som kårede Danmarks bedste amatørgriller. Programmet samlede landets mest passionerede grillere, og her grillede Anders Lang sig ind i danskernes hjerter med sin humor og charme. Anders Lang er selvlært grill-ekspert og har en tilbygning i sit hus med op til 10 forskellige typer af grill og stenovne og med plads til ca. 20 spisende gæster. Han er derfor mere end vant til at tilberede lækker mad og vil nu dele ud af sine erfaringer og gode råd på messen.

Anders Lang og Martin Mygdam kender hinanden gennem deres fælles interesse for grill, og nu mødes de to grillglade nordjyder for første gang som team på CAMPING 2018 med grill-shows, som med sikkerhed kan øge publikums grill-færdigheder, så de kan brillere bag grillen på næste campingtur.