Gratis koncert til gavn for ældre og udsatte støtter kulturen
01/09 2021

Gratis koncert til gavn for ældre og udsatte støtter kulturen

Vi støtter kulturen! tager på turne rundt i landet, hvor AKKC blandt ni andre spillesteder får besøg af de landskendte sangere og musikere. Koncerterne er støttet af Social- og Ældreministeriet og er et tilskud til kulturstederne efter en lang nedlukning og skal samtidig komme ældre og udsatte borgere til gavn.

Erfarne entertainere
Til koncerten kan du opleve den folkekære sangerinde Birthe Kjær, der siden 1968 især har været kendt fra dansktoppen og er en stjerne i Dansk Melodi Grand Prix, som hun i 1989 vandt med sangen Vi maler byen rød – en sang de fleste danskere kan synge med på.

I Vi støtter kulturen! slår hun sig sammen med den charmerende Preben Kristensen, som er særligt kendt fra ensemblet Linie 3, hvor vi både kunne opleve hans skuespil- og sangevner. Mange genkender Preben Kristensen, der i øvrigt er ridder af Dannebrog, fra sine parodier på Dronning Magrethe. Han har også lagt stemme til utallige tegnefilm samt medvirket i flere film og tv-serier.

Sammen med den dygtige klassisk sangerinde Lisbeth Kjærulff, der har arbejdet på flere af landets store teatre og for forskellige operakompagnier, fyrer Birthe Kjær og Preben Kristensen op for en fest, hvor Tivolis Promenadeorkester spiller for.

Der er lagt op til fest og glade dage, når de imponerende sangstemmer og erfarne entertainere kommer til AKKC. Billetterne er gratis, så inviter en ven, bekendt eller et familiemedlem, der trænger til et ordentligt vitamintilskud af livsglæde med til en fest, der støtter kulturen.

Billetter til Vi støtter kulturen! I AKKC/Aalborghallen kan bookes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566 mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 eller her. Billetterne er GRATIS.