Gang i Drivhuset med FABRÄK, MAS og USSEL
03/05 2023

Gang i Drivhuset med FABRÄK, MAS og USSEL

Det er nogle af de hotteste navne på den danske musikscene lige nu, der alle tre går på scenen i AKKC’s Drivhuset på en ”lille fredag” torsdag 16. november.

Både FABRÄK, MAS og USSEL er klar til at lægge Danmark ned til sommerens mange festivaler, og heldigvis bliver der også mulighed for at opleve dem i efteråret – ovenikøbet til et samlet arrangement med lounge, fællesspisning og koncert, selvfølgelig til den unikke og favorable Drivhus-pris.

Har taget Danmark med storm
Det er FABRÄK, der går på som aftenens hovednavn i Drivhuset. Siden FABRÄK debuterede tilbage i foråret 2021, har de taget Danmark med storm. Den hypede duo har udgivet deres anmelderroste debutalbum ’Rige børn leger bedst’, spillet mere end 50 koncerter landet over og landet prisnomineringer til ’Årets Nye Danske Live Navn’ ved DMA samt 3 Steppeulven-nomineringer.

Det hele startede med singlerne ’VOLDSOM’ og ’DAARLIGT’, der gav højeste rotationer hos P3 og P6 Beat samt en nærmest jordskælvsagtig effekt ude i landet, og deres album har fået den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden.

MAS er et af de største talenter på den danske hiphopscene lige nu, og efter at have ulmet i undergrunden de sidste par år, er han klar til at vise sig frem for hele Danmark. Bands of Tomorrow gav MAS og hans band fuld plade (5 stjerner) for deres seneste koncert og skrev samtidig, at MAS har et ”bemærkelsesværdigt potentiale, med lyrikken og talentet i fokus”.

USSELs musik er en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor man som lytter kastes fra festklædte pop-bangers til en rå og næsten punket emo-rap. Det er fandenivoldsk, men også med sprækker til en eftertænksom dybde og hudløshed, som gør den danske kunstner til en stærkt medrivende oplevelse.

USSEL er nok mest kendt for singlen ‘Datter Af Dæmoner’, der blev Ugens Uundgåelige på P3 i foråret 2023, og sommeren byder på både ny musik og store live-oplevelser, som SPOT-festival, Syd For Solen og Roskilde Festival.

Drivhuset er skudt godt i gang
AKKC åbnede første gang dørene til Drivhuset 13. april 2023, og har indtil videre holdt to Drivhus-arrangementer, der har fået 5-stjerner af både Nordjyske, Migogaalborg og APPETIZE. Konceptet er enkelt.

Til arrangementerne i Drivhuset vil det være muligt at starte aftenen i AKKC kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl og spille et brætspil. Kl. 18 åbnes der op for fællesspisning, som vil foregå ved ståborde.

Det er Restaurant AKKC by Mest, der har sammensat retterne, og tilbyder enten en vegansk ret eller en ret med kød. Kl. 20 starter koncerterne, og der kommer med sikkerhed gang i Drivhuset til november! Hvert Drivhus-arrangement koster blot 260,- inkl. gebyr og fællesspisning.

Billetter til Drivhuset – FABRÄK, MAS og USSEL torsdag 16. november 2023 kl. 18:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 260 kr. inkl. gebyr og inkluderer lounge, fællesspisning og billet til koncerten med ståpladser.