Fuhlendorff sætter endnu et ekstrashow på plakaten i AKKC
06/03 2018

Fuhlendorff sætter endnu et ekstrashow på plakaten i AKKC

Hvordan kan ingenting blive til alting? Det er et af de store spørgsmål, som Christian Fuhlendorff tager med op på scenen, når han i år er klar med sit nye todelte onemanshow “Går over i historien”, hvor han tager publikum med på en historisk rejse gennem mere end 10 milliarder års historie.

Og det lykkedes for Christian Fuhlendorf ifølge en anmeldelse i Jyllands-Posten efter premieren for nylig.

”Lykkeligvis er han morsom, sine steder endda bidsk”. ”Her løfter vi os op i den politiske satires minefelt, her bliver det farligt og meget mere end blot harmløs underholdning med en charmerende og sjov mand”, skriver Henrik Lyding blandt andet og giver showet 5 ud af 6 stjerner.

Showets første del tager os helt tilbage til skabelsen af vores solsystem, forbi livets begyndelse, menneskets oprindelse, hele vejen frem til grækerne, filosofferne og vestens fødsel.

Anden del af showet kan opleves 12. og 13. oktober 2018, og her kommer publikum blandt andet med på en tur gennem krige og opfindelser. Fuhlendorff tager også fat i spørgsmålet om, hvorfor store civilisationer falder fra hinanden, og om det er dét, der er ved at ske for Vesten netop nu?

Hvert show kan ses for sig, men der vil være en helhed i at se begge dele af det dobbelte show.

– Det bliver Danmarks første stand-up-tologi, for der er sket alt for meget til, at jeg ville kunne nå det hele i ét show, forklarer Fuhlendorff.