Fuhlendorff forkæler lattermusklerne
26/09 2018

Fuhlendorff forkæler lattermusklerne

Fuhlendorff – går over i verdenshistorien 2 er en viderebygning på showet Fuhlendorff – går over i verdenshistorien. Hvor Fuhlendorff i det første show tog sit udgangspunkt i skabelsen af mennesket, vil anden del af showet fokusere på skabelsen af samfundet omkring os.

Publikum kan glæde sig til et godt grin, når Christian Fuhlendorff optræder med anden del af showet Fuhlendorff går over i verdenshistorien, som allerede har fået 5 ud af 6 stjerner fra Politiken med ord såsom ”fremragende morsomt” og ”djævleblændt dygtig standupkomiker”. Første del af showet resulterede i anmeldelser på 4 ud af 6 stjerner fra BT og 5 ud af 6 stjerner fra Politiken, så man kan roligt sige, at Fuhlendorff igen har skabt et hylende morsomt standup-show.

Fuhlendorffs karriere
Christian Fuhlendorff fik sit gennembrud i 2007 med Mit første one man show, hvorefter hans karriere tog fart. Han har optrådt i diverse TV-shows såsom TV2’s Rundt på Gulvet og TV2 Zulu’s Kristian, som han selv var idemand bag, tekstforfatter til og desuden spillede hovedrollen i.

Endvidere har han lavet radio, hvor han har medvirket i Tjenesten på P3 og været morgenvært på The Voice sammen med Dennis Ravn.