Fortryllende juleballet i bedste croonerstil
15/05 2023

Fortryllende juleballet i bedste croonerstil

It Had To Be You, Please Come Home For Christmas, White Christmas, Winter Wonderland, The Christmas Song, Baby It Is Cold Outside, My Heart Belongs To Daddy, Have Yourself a Merry Little Christmas og mange flere.

Alle de største jule-croonerklassikere samles i den romantiske juleballet Dance Ballerina Dance, der er skabt af Chris Minh Doky og gæster AKKC’s store sal onsdag 6. december kl. 20.

Kærlighed, dans og musik
Dance Ballerina Dance er kærlighedshistorien om den unge succesfulde ballerina Audrey og jazzmusikeren Gene, der trods både udfordringer, tvivl og misforståelser finder hinanden.

De største stjerner fra Den Kongelige Ballet og Chris Minh Dokys orkester indtager scenen, der for en aften bliver omdannet til et snedækket og juleudsmykket New York, hvor kærligheden banker på midt i den travle juletid.

Fra Den Kongelige Ballet bliver det amerikaneren Holly Dorger, der indtager rollen som Audrey. Holly Dorger er en af teatrets største og mest kendte kvindelige solodansere, og blandt karrierens højdepunkter er rollen som Odile i Svanesøen, titelrollen i Giselle og Alice i Alice i eventyrland.

I rollen som jazzmusikeren Gene er Ask La Cour, der har været solodanser på New York City Ballet. Som hovedrolleindehaver af alle New York City Ballets største produktioner, er han ikke bare en af Danmarks mest internationalt kendte og anerkendte balletdansere, men er vaskeægte verdensstjerne i New York såvel som i ballettens internationale verden.

Og ingen juleforestilling uden ”Santa”. Det bliver ingen ringere end Alban Lendorf, der spreder lidt magisk julehjælp som Santa i Dance Ballerina Dance. Alban Lendorf har vundet utallige priser og danset hovedpartier i Svanesøen, Giselle, Tornerose, Romeo & Julie og mange flere.

Flere år undervejs
Dance Ballerina Dance har været flere år undervejs, og Chris Minh Doky, der er manden bag idé og manuskript, er gået sammen med de stærke spillere Live Nation og Lion Musicals om at sætte den storslåede juleballet op – med imponerende scenografi og kostumer samt dans og musik i absolut topklasse.

Chris Minh Doky var med til at lægge Danmark ned for nogle år siden med publikumsfavoritten Come Fly Away, der solgte flere end 90.000 billetter, og var en charmerende kombination af ballet og croonerjazz.

Billetter til Dance Ballerina Dance onsdag 6. december 2023 kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 395-595 kr. inkl. gebyr. Early Bird rabat på 50 kr. pr. billet de første 14 dage. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende.