Foredrag om den populære TV2 krimidokumentarserie
16/02 2018

Foredrag om den populære TV2 krimidokumentarserie

Kurt Kragh vil i personlige beretninger fortælle om hans virke med opklaringen af nogle af danmarkshistoriens mest opsigtsvækkende drabssager. Også redaktør Niels Bomann fra TV2 er med og fortæller om arbejdet med den banebrydende tv-serie.

Når et menneske bliver slået ihjel, begynder jagten på en morder, og de uopklarede spørgsmål er mange: Hvem er gerningsmanden? Hvad er motivet bag mordet? Hvordan blev drabet begået?

I den nye krimidokumentarserie ’Rejseholdet – jagten på en morder’ har seerne fået et indblik i arbejdet i politienheden Rigspolitiets Rejseafdeling, også kendt som Rejseholdet. I Det lille Teater i AKKC, kommer man som publikum med bag om den nervepirrende dokumentar, der havde tv-premiere på TV2 i januar.

Til foredraget kan man også møde idémand og redaktør, Niels Bomann fra TV2. Niels Bomann vil tage publikum med bag kameraet og fortælle om arbejdet med at udvikle, researche og optage programmets fire afsnit, ligesom der vil blive vist udvalgte klip fra dokumentaren.

De personlige beretninger står stærkt, når Kurt Kragh fortæller om det at være en del af Rejseholdet og går i dybden med episoder fra hans virke som henholdsvis efterforskningsleder og kriminalkommissær i specialafdelingen.

AKKC har hentet foredraget til Aalborg i samarbejde med TV2Nords medlemsklub, og publikum kan se frem til en spændende aften i nærværende rammer, når de to herrer går på scenen i Det lille Teater.

Billetter til foredraget torsdag den 1. marts kl. 19 (varighed ca. 2 timer) i Det Lille Teater er i salg og kan købes i Billetkontoret tlf. 9935 5566 samt akkc.dk og via ticketmaster.dk. Billetprisen er 195 kr.