Forår og sommer bliver alligevel fyldt med liveoplevelser
11/05 2020

Forår og sommer bliver alligevel fyldt med liveoplevelser

København – 20. MAJ – 1. JUNI
(Københavns Lufthavn – Parkering P19)

Herning – 27. MAJ – 1. JUNI
(Landsskuepladsen ved MCH)

Aalborg – 3. JUNI – 7. JUNI
(Aalborg Lufthavn – Parkering P3)

Odense – 10. JUNI – 14. JUNI
(Jyske Bank Arena – Parkering)

Aarhus (udvalgte datoer)
(P-Scenen på Tangkrogen)

De første navne er allerede på plads og flere vil blive tilføjet i de kommende dage.

L.O.C.
’Drive-in med Mads & Monopolet’
Onkel Reje

HVORDAN KOMMER DET TIL AT FOREGÅ?
Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser landet over. Da ’DRIVE IN – LIVE’ arrangementerne skal opleves fra egen bil, og med den anbefalede afstand, så vil publikum komme lidt længere væk fra scenen end ved en traditionel koncert. Derfor er scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Arrangementerne vil have plads til ca. 600 biler pr. gang, der kan høre lyden igennem deres bilradio.

Prisen på de enkelte arrangementer vil variere, men publikum betaler pr. bil med optil 5 personer.
Der vil være mulighed for at købe alkoholfri drikkevarer og snacks til alle arrangementer.

STÆRKE PARTNERE GÅR SAMMEN
’DRIVE IN – LIVE’ konceptet er et samarbejde mellem Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark.

”I en tid med nedlukning og afstand glæder vi os over, at koncertarrangøren Live Nation på en anderledes, folkelig og tryg måde gør det muligt at mødes om kulturen i hele landet. Vi ser frem til et glædeligt gensyn både med de fantastiske artister, vores samarbejdspartner Live Nation samt koncertgæsterne’, siger Nicki Quist, leder af kultur, MCH.

Også i Odense glæder de sig over muligheden for igen, at få gang i kulturlivet:

– Lige nu er der mere end nogensinde brug for kreativitet og nytænkning i musikbranchen. Både kunstnere og publikum længes efter at kunne samles omkring musikken på en sikker måde, så derfor hilser vi samarbejdet med Live Nation varmt velkommen, og glæder os over at kunne stille området ved Jyske Bank Arena til rådighed i løbet af sommeren, fortæller Michael Juul Møller, direktør i Live Culture.

Også de involverede byer er yderst begejstrede for det nye tiltag.

’I Aalborg udvikler vi tingene sammen og er rigtig dygtige til at samarbejde, så tingene sker, og nye ideer blomstrer. Med den kommende drive-in koncert i Aalborg Lufthavn må man sige, at vi udvikler musikken sammen. Jeg er enormt glad for, at Aalborg Kommune sammen med Live Nation og en lang række lokale kulturaktører – nemlig Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg Karneval, Musikkens Hus, Skråen og Visit Aalborg – får skabt en helt unik koncertoplevelse. Musikalske oplevelser er noget af det, jeg savner rigtig meget i denne specielle tid, så jeg glæder mig helt vildt,” siger borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen.

’Danskerne hungrer efter koncerter og familieunderholdning, nu hvor alle forårets arrangementer er aflyst. Så ’DRIVE IN – LIVE’ er en ny måde at bringe de gode oplevelser ud til danskerne på, hvor vi stadigvæk tager hensyn til alle de officielle anbefalinger’ siger Christian Krage fra Live Nation Danmark

Der venter publikum en ganske særlig oplevelse, da arrangementerne afholdes på steder, hvor der normalt ikke kan opleves f.eks. koncerter. Det er f.eks. allerførste gang, at området ved Københavns Lufthavn åbnes til koncerter.

’DRIVE IN – LIVE’ har et godt samarbejde med P-Scenen i Aarhus, der har delt deres erfaringer fra tidligere arrangementer. En række af ’DRIVE IN – LIVE’ koncerterne vil også gæste P-Scenen.

Billetsalget starter onsdag 13. maj kl. 10.00.
Køb billet på www.ticketmaster.dk

Læs mere om de enkelte arrangementer på: www.driveinlive.dk

Læs pressemeddelelse udsendt af Aalborg Kommune her