Folkekært orkester sætter sejl til endnu en koncert
02/10 2019

Folkekært orkester sætter sejl til endnu en koncert

Neighbours & Friends har gennem årene etableret deres base på Mariehaven i Ansager, hvor et trofast publikum fra nær og fjern strømmer til de populære koncerter “Sommersang i Mariehaven”, som også kan opleves på forskellige tv-kanaler hjemme i stuerne.

Nu drager det folkekære orkester dog atter ud i landet for at møde publikum – på deres hjemmebane – med deres nye turné.

– Det er så sandt som det bliver sunget! El´ve mand ombord! Sådan lyder det i én af vore sange og sådan bliver det også, når vi til efteråret sætter sejl til endnu en koncerttur landet rundt, lyder det fra Helge Engelbrecht, forsanger i Neighbours & Friends.

Turnéen har fået navn efter Marstal-skonnerten, Bonavista, der efter at have sejlet til Canada på Newfoundland-ruten i 1914-1926 er blevet opkøbt og restaureret af Nationalmuseet.

Der er skrevet masser af sejlerhistorier om Bonavista, og nu også sang og musik, når Helge, Thomas og vennerne står klar til at invitere indenfor i Aalborghallen til fest og fællessang med en god portion nyskrevne sejlersange.

Foruden de nye sange kan publikum se frem til et glædeligt genhør med et udpluk af de velkendte sange. Der er som altid lagt op til en humørfyldt og levende koncert med god energi. Og det bliver både med nye sange og kendte hits, når bandet sætter takter og toner i AKKC.

– Jeg tør godt love, at publikum har noget at glæde sig til, garanterer Engelbrecht.