Find vej &
parkering

Vi glæder os til at se dig på Europa Plads 4 i Aalborg!

Rul ned

Central beliggenhed tæt ved offentlig transport og masser af parkeringspladser

Det er nemt at finde vej til AKKC, uanset om du ankommer på cykel, i bil, bus, tog eller fly.

Der er gode motorvejsforbindelser direkte til centeret og hele 700 parkeringspladser lige udenfor (og flere i området), så du behøver ikke være bekymret for, om du kan finde en p-plads til kareten.

For vores gæster med særlige behov er der handicap parkeringspladser ved hovedindgangen til hotel Scandic Aalborg City (med direkte adgang til AKKC), så alle har mulighed for at være med.

Indkørsel til P-pladsen sker fra Vesterbro, og P-afgiften er 8 kr. pr. time i tidsrummet:

Hverdage: Kl. 8.00-19.00
Lørdage: Kl. 8.00-16.00

Du skal tilmelde parkering i billetautomaten med dit betalingskort ved ankomsten. Husk at tjekke ud – ellers sker det automatisk to døgn efter ankomst.

Taxa
Gider du hverken parkering eller offentlig transport? Aalborg Taxa har både fire og otte personers vogne samt vogne med lift og plads til kørestole.

Kørsel kan bestilles på +45 3510 2030 eller via APP’en TaxiToGo. Mere information kan findes lige her.

Spørgsmål
& svar

Hvad koster det at parkere?

På parkeringspladsen og i parkeringshuset ved AKKC er P-afgiften 8 kr. pr. time i tidsrummet:

Hverdage: Kl. 8.00-19.00
Lørdage: Kl. 8.00-16.00

Øvrige tidspunkter er ganske gratis!

Du tilmelder parkering i billetautomaten med dit betalingskort ved ankomst. Hvis du parkerer mere end fem timer den samme dag (uafbrudt og inden for betalingstiden), vil resten af din parkering den dag være gratis – men husk lige at tjekke ud, ellers sker det automatisk to døgn efter ankomst.

Hvad er mulighederne for offentlig transport?

AKKC ligger bare 100 meter fra både Aalborg Busterminal og Aalborg Station. Du kan altså nemt og bekvemt tage bus eller tog og lade kareten blive hjemme – så sparer du både miljøet for en masse CO2 og undgår at lede efter en parkeringsplads.

 

Kan jeg oplade min el-bil?

Du har go’ stil, fordi du kører el-bil!

Men den skal jo lades op, så du kan komme hjem igen. Der findes heldigvis to ladestandere fra Clever ved indkørslen til P-huset ved AKKC. Betaling foregår enten via Clevers app eller betalingskort med kontaktløs.

Har du lyst til at vide mere om ladestandere i Aalborg, kan du svinge forbi Clevers hjemmeside.

Kan jeg se antal ledige p-pladser?

Du kan downloade app’en ’Aalborg City’, som viser dig de nærmeste parkeringspladser samt hvor mange pladser, der er ledige lige nu.

Hvordan er flyforbindelserne til Aalborg?

Der er mere end 30 daglige flyforbindelser mellem København og Aalborg, og flyvetiden er kun ca. 40 minutter. Du kan ofte være heldig at finde en god og lav billetpris på din flyvetur.

Fra Aalborg Lufthavn til AKKC går der både bus og tog, og en taxatur tager ikke mere end 15 minutter. På aal.dk finder du information om samtlige flyforbindelser til Aalborg.

Ligger AKKC i en miljøzone?

Aalborg midtby er udpeget som miljøzone, hvilket betyder, at AKKC er beliggende i en miljøzone. Der er derfor særlige krav til dieselkøretøjer – lastbiler, busser og varebiler – i miljøzonen, som du skal være opmærksom på, når du lægger et smut forbi AKKC.

For at køre i miljøzonen skal køretøjerne have et godkendt partikelfilter monteret, hvilket mange nyere køretøjer allerede har. Men hvis du er en af dem, der kører rundt i en retro Aston Martin eller kommer susende på din elskede, blå Puch Maxi, så sørg lige for, at de har fået eftermonteret et partikelfilter, så vi kan passe på miljøet. Og så slipper du samtidig for at skulle bruge de der dumme penge på en bøde, hvis du bliver stoppet af lovens lange arme.

Du kan blive klogere på miljøzoner og reglerne på Miljøstyrelsens hjemmeside.