Festlige Wallmans juleshow sender festen videre til 2021
27/10 2020

Festlige Wallmans juleshow sender festen videre til 2021

I fredags satte statsminister Mette Frederiksen en stor, tyk streg under aflysning af dette års julefrokoster, og dermed må Wallmans festlige show sendes videre til 2021. Så oplevelsen i år må showlystne publikummer desværre se i Covid-19 vejviseren efter!

– Vi afvikler jo i øjeblikket mange kulturarrangementer, og det går rigtigt fint. Men vi har efter fredagens pressemøde sammen med Wallmans måttet erkende, at deres showform er skabt til julefrokosten. Så beslutningen er blevet, at vi sender den skønne fest, som gav stort set udsolgte huse i 2019, videre til 2021, fortæller Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Wallmans og AKKC er på trods af årets beslutning, slet ikke i tvivl om, at der er basis for at fortsætte samarbejdet.

– Både Wallmans og vi er enige om, at 2019 var så stor en succes, at vi allerede nu har givet hinanden hånd på, at den fest skal igen flytte til Aalborg i 2021, hvor vi forhåbentligt er i en situation, hvor alle elementerne i den storslåede Wallmans julefest kommer til sin ret, siger Nicolaj Holm.

Som i alle andre tilfælde vil de publikummer, der allerede har sikret sig en billet, høre direkte via mail fra AKKC’s billetkontor for refusion af købet. AKKC og Wallmans vil senere annoncere spilledatoer for 2021, men sæt allerede nu kryds for den berømte julefest i 2021.