Festlige Fjordbyen tog sig kærligt at Cirkusrevyen
04/09 2018

Festlige Fjordbyen tog sig kærligt at Cirkusrevyen

Og det er lige det skuespillerne Lisbet Dahl, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard, Amalie Dollerup som sammen med Niels Olsen har brug for, inden det går løs med otte forestillinger i Aalborg. Niels Olsen, der i Aalborg afløser sygdomsramte Ulf Pilgaard, satte sit festlige præg på dagen, da han i Fjordbyen uden for værtshuset Kulturen snuppede stortrommen i Sigfreds Fodvarmere.

Det blev til store klapsalver fra de flere hundrede ”Fjordby’ere”, der brugte tirsdag eftermiddag til at hilse på og få sig en forfriskning, nyde musikken og få nogle selfies med de kendte og elskede skuespillere. Amalie Dollerup kunne desværre ikke være med rundt, hun var blevet i København en ekstra dag, for at passe nogle opgaver der.

Hele truppen med skuespillerne og de tre direktører – tidl. AKKC-direktør Ernst Trillingsgaard, der stadig er kunstnerisk konsulent for revyen, revydirektør Torben Træsko Pedersen og AKKC-direktør Nicolaj Holm, stævnede ud i en lille flotille af Go Boats. Go Boats har sin første sæson i Aalborg, og de blå både drives af elmotorer, der er ladet op med solstrøm, hvilket glædede Nicolaj Holms bæredygtige hjerte.

Lisbet Dahl blev meget rørt over en personlig gave fra én af Fjordbyens kunstneriske sjæle, Morten Smidt-Jensen, der havde lavet det smukkeste relief af Lisbets gamle ven og store idol, Dirch Passer.

I morgen går det løs med prøver for at tilpasse sig Aalborghallen store scene, og så skal Niels Olsen sammen med instruktør Lisbet Dahl have pudset de sidste ting af, inden han onsdag aften kl. 20 går på scenen og tager alle de numre, som Ulf Pilgaard oprindeligt havde.

Cirkusrevyen har samme succes som sidste år, hvor salget også nærmede sig de 12.000 billetter, der var sat i salg, men der er dog stadig billetter i grupperne C og D til forestillingerne, og så kan man ganske gratis låne en kikkert, hvis man har lyst til at komme helt tæt på mimikken.