Festbombe af et pub-show med britiske ’The Choir of Man’
08/10 2019

Festbombe af et pub-show med britiske ’The Choir of Man’

Europahallen forvandles til en vaskeægte pub, når britiske The Choir of Man går på scenen med deres anmelderroste show spækket med sang, dans, akrobatik og ikke mindst britisk pub-atmosfære.

Med lige dele stomp, boyband og West End-musical-feel får publikum muligheden for at nyde en kreativ sammensætning af nye og klassiske popsange ledsaget af en koreografi med fart på, der gør det svært at sidde stille.

Showet er blevet kaldt ’det ultimate feel-good show’ af anmeldere, og musikalsk er der også noget for enhver smag. The Choir of Man kaster sig over de største sange fra hitliste-højtragere som Adele, Queen, Red Hot Chili Peppers, Paul Simon og Guns ’n’ Roses og stamper salens stemning i vejret, mens øllet skummer og humøret uundgåeligt smitter.

I modsætning til stilstående scenografi har The Choir of Man bygget en kulisse, som de step-dansende, stampende og syngende fyre inkorporerer i deres numre, og som ganske enkelt flytter pub’ens løsslupne stemning ind i Europahallen. Komplet med mørkebrun bardisk, piano og masser af atmosfære.

Og så har kulisserne fået det lille tvist, at fadølsanlægget faktisk fungerer. Så selvom The Choir of Man bevæger sig mellem koncert, teater, dans og musical, er det først og fremmest en fadølsfyldt, fantastisk aften med popmusikkens største hits i et ganske særligt bar-univers.

Undervejs inviterer castet heldige publikummer op til en fadøl, en fællessang, måske endda en enkelt svingom dérfra, hvor festen udspringer – scenen! Det skal nok blive en fest!