Linse Kessler smiler og kigger ind i kameraet
19/06 2024

Familien fra Bryggen-stjerne med foredrag i Aalborg

Den danske tv-personlighed Linse Kessler har siden 2018 afholdt mere end 50 store talkshows med flere forskellige gæster på scenen, men nu er hun klar til at vise, hvem ’Bare Linse fra Bryggen’ er, når hun 13. februar 2025 gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med sit første intime foredrag nogensinde, der tager udgangspunkt i livet fra gadetøs til tv-kendis.

Hvis man spørger danskerne, er det nok de færreste, der ikke ved, hvem Linse Kessler er. Men det er nok en brøkdel af dem, der kender hendes historie. Den historie får publikum nu mulighed for at få indblik i, når tv-stjernen fra Bryggen drager rundt i landet med sit helt nye intime foredrag – heldigvis med Aalborg på plakaten.

Historien om ’Bare Linse fra Bryggen’ tager udgangspunkt i hendes bestsellerbiografi ’Linse – jeg gør, hvad jeg vil’ fra 2014, der har solgt næsten 100.000 eksemplarer. Til foredraget vil hun blandt andet fortælle om opvæksten på Bryggen, tiden i fængsel og livet før og efter Familien fra Bryggen. Og så vil hun gøre nordjyderne klogere på, hvordan det er at være den glade, stærke og ukuelige optimist, som hun altid har været – lige meget hvad, livet har budt hende.

Der er derfor lagt op til en hyggelig, spændende og ikke mindst sjov og rørende aften, når Linse Kessler går på scenen med sit første intime foredrag nogensinde torsdag 13. februar 2025 kl. 19 i AKKC’s Europahallen.

Familie, fængsel og forretninger
Linse Kessler er vokset op på Islands Brygge med moren Ann Patricia ’Mopper’ Christiansen, der desværre gik bort i 2016. Hun er storesøster til den tidligere professionelle bokser Mikkel Kessler, og mor til Stephanie Karma Christiansen, som mange kender under navnet Geggo.

Linse Kessler har sammenlagt brugt syv år af sit liv i fængsel med 11 domme og ni fængselsophold bag sig. Hun har blandt andet siddet inde for ulovlig våbenbesiddelse, vold, hashsmugling, trusler mod vidner og ulovlig indtrængen. Hun har afsonet sine straffe i Vestre Fængsel og Horserød Statsfængsel.

Sammen med sin familie har Linse Kessler i 20 sæsoner været en del af programserien Familien fra Bryggen, og derudover har hun medvirket i flere tv-programmer. I 2014 sprang hun ud som forfatter med selvbiografien ’Linse – jeg gør, hvad jeg vil’, og har efterfølgende udgivet bøgerne ’Slap dog af: Linses guide til et godt liv’ og ’Mopper og jeg’. I dag er Linse Kessler ejer af butikken PoteHygge, der støtter dyr i nød og som selvfølgelig har beliggenhed på Bryggen.

For få dage siden kom det frem, at de seneste år har budt på lidt af en omvæltning i Linse Kesslers liv. Det fortæller hun blandt andet i podcasten ’Linse & Vlado – På Kanten’, hvor hun sammen med færdselsbetjenten Vlado Lentz fortæller historier fra begge sider af loven. Linse Kessler har altså braget gennem livet på både godt og ondt – og det er netop den rejse, hun fortæller om i sit nye foredrag.

Til foredraget har publikum mulighed for at stille spørgsmål til Linse Kessler.

Billetter til Bare Linse fra Bryggen – fra gadetøs til kendis torsdag den 13. februar 2025 kl. 19 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen er 325 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende.

Linse Kessler smiler og kigger ind i kameraet

Bare Linse fra Bryggen

325 Kr.
Køb billet