Et utraditionelt juleshow med masser af julestemning
01/11 2018

Et utraditionelt juleshow med masser af julestemning

Det musikalske juleshow ’Sound of Christmas’ kan opleves fredag 7. december 2018 kl. 20 i Aalborghallen i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Annette Heick, Mikkel Schrøder og Maria Lucia er værterne bag det store juleshow ’Sound of Christmas’, og har til lejligheden sammensat Danmarks bedste juleshows-band, som blandt andet er består af Andreas Lund og Mikkel Riber fra DR’s symfoniorkester samt det nordjyske børnekor fra Astrup-Sønderskov friskole.

Sammen tager de publikum med på en eventyrlig julerejse som med garanti vil vække en juleglæde hos publikum.

Holdet bryder med konceptet for traditionelle julekoncerter, når de giver traditionen et stort skud humor, dans og gimmicks.

Publikum kan forvente et vidunderligt musikalsk juleshow, som både byder på et genhør med traditionelle juleklassikere og nye twist af de ellers så velkendte julesange, der med garanti vil få publikum til at efterlade koncerten nynnende julemusikkens klassikere.

Der er lagt op til et brag af en julefest med både hygge og latter for hele familien, når værterne i fællesskab med Danmarks bedste juleshows-band skruer op for julehyggen.

En ny latterfremkaldende julesang
Torsdag 15. november udgiver Annette Heick og Mikkel Schrøder deres nye julesingle ’Svesken i måsen’, som publikum vil opleve under showet ’Sound of Christmas’. Målet for showet er, at alle forlader salen med den helt rette julestemning og med en lille smule ondt i lattermusklerne.

Anette Heick og Mikkel Schrøder har tidligere arbejdet sammen i revy og show sammenhænge.
Annette Heick og Maria Lucia har også tidligere arbejdet sammen under flere musicals, men det er første gang at de alle 3 går på scenen sammen.